Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre Miculescu la FCSB. Preşedintele de la UTA Arad, reacţie tranşantă: ”Nu ştiu exact ce s-a înţeles”

Ultimele detalii despre Miculescu la FCSB. Preşedintele de la UTA Arad, reacţie tranşantă: ”Nu ştiu exact ce s-a înţeles”

UTA

Comentarii

Alexandru Meszar, conducător la UTA Arad, a oferit ultimele informaţii despre punctul în care se află negocierile cu FCSB pentru transferul lui David Miculescu.

Gigi Becali este decis să aducă întăriri în ofensiva FCSB-ului, mai ales după ce Florin Tănase a fost vândut la Shanghai Port pentru 3 milioane de euro.

Cele mai avansate discuţii sunt pentru transferul lui David Miculesc, însă lucrurile sunt departe de finalizare.

Ultimele informaţii despre negocierile pentru transferul lui Miculescu la FCSB

Transferul David Miculescu reprezintă principala prioritate pentru Gigi Becali. Însă negocierile pentru mijlocaşul de 21 de ani nu sunt deloc uşoare.

David Miculescu are o clauză de reziliere de 1,7 milioane de euro şi conducătorii de la UTA Arad au lăsat de înţeles că vor fi de acord cu transferul doar dacă Gigi Becali plăteşte peste un milion de euro.

În ultima zi, negocierile păreau că au avansat, dar Alexandru Meszar, preşedintele clubului arădean, a ţinut clar să transmită că nu s-a ajuns la un acord:

”Nu e nimic adevărat, nu am bătut palma cu nimeni, nu ştiu exact ce s-a înţeles în presă. Fotbalistul a plecat cu echipa la Bucureşti şi de acolo la Piteşti şi Mioveni, unde mâine echipa are un meci important, cu FC Voluntari”, a declarat Alexandru Meszar pentru sportarad.ro.

Valentin Miculescu, tatăl lui David Miculescu, are un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte viitorul jucătorlui. Acesta confirmă că încă nu există un acord cu FCSB.

”Eu nu pot să dau niciun detaliu din contractul lui David cu UTA, cine şi  cât deţine din drepturile federative ale fiului meu. Dacă UTA s-ar fi înţeles cu FCSB cred că ne-ar fi informat şi pe noi, dar nu este cazul.

O să discut şi eu cu băiatul să văd exact ceea ce-şi doreşte, doar că nu cred că e momentul potrivit. Mâine (n.r. astăzi) are meci oficial cu Voluntari şi aş vrea să fie liniştit”, a spus Valentin Miculescu pentru sportarad.ro.

În vârstă de 21 de ani, David Miculescu a jucat doar la UTA Arad, este atacant dreapta, dar poate juca şi în spatele vârfului. Pe transfermarkt.com este cotat la 1,2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: miculescu 

viewscnt
Articole similare