You are here:

Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după tragerea la sorţi a FCSB-ului: ”Culmea Cupei României: să joci cu Dinamo şi cu Borcea!”

Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după tragerea la sorţi a FCSB-ului: ”Culmea Cupei României: să joci cu Dinamo şi cu Borcea!”

FCSB

Comentarii

Mihai Stocia, reacţie inedită după ce a văzut cu cine va jca FCSB: ”Culmea Cupei României”

S-au tras la sorţi grupele Cupei României din sezonul 2024-2025, iar FCSB a fost repartizată în Grupa B, alături de Universitatea Craiova, ACS Petrolul 52, Dinamo, FC Agricola Borcea şi Metalul Buzău.

La scurt timp, Mihai Stoica a reacţionat în mediul online şi a scos în evidenţă faptul că FCSB va juca atât împotriva lui Dinamo, cât şi a echipei FC Agricola Borcea, o comună din judeţul Călăraşi, care, în mod inedit, are acelaşi nume ca cel al fostului finanţator de la Dinamo, Cristi Borcea.

”Culmea Cupei României: să joci cu Dinamo şi cu Borcea!”, a fost mesajul postat imediat de Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

FC Agricola Borcea evoluează în acest sezon în grupa a treia din Liga 3, fiind clasată pe locul al patrulea, cu şapte puncte acumulate în patru etape.

În această ediţie din Cupa României, FCSB va toate cele trei meciuri în deplasare: la Dinamo, Agricola Borcea şi Universitatea Craiova.

Este al treilea sezon în care formatul Cupa României Betano, inaugurat în 2022, propune o fază a grupelor la care participă 24 de echipe: 8 echipe din prima ligă, cel mai bine clasate în campionatul precedent, plus 16 câştigătoare în runda play-off-ului.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală, atunci când competiţia intră în sistemul clasic de meciuri eliminatorii.

Afla mai multe despre: fcsbcupa romanieimihai stoica 

viewscnt
Articole similare