You are here:

O voce importantă de la Farul, "scut" în jurul lui Louis Munteanu după escapada din club: "În vest nu stă nimeni după tine"

O voce importantă de la Farul, "scut" în jurul lui Louis Munteanu după escapada din club: "În vest nu stă nimeni după tine"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Marica, acţionar al clubului Farul Constanţa, a vorbit despre scandalul în care este implicat fostul golgheter al echipei, Louis Munteanu.

Fotbalistul transferat de Nelu Varga de la Fiorentina în această vară a fost surprins într-un club de manele, la câteva ore după meciul "feroviarilor" de la Sibiu, din etapa a zecea a Superligii.

Internaţionalul de tineret s-a distrat pe ritmuri de manele, în ciuda faptului că echipa sa s-a "încurcat" în deplasarea de pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Ciprian Marica este de părere că atât timp cât nivelul randamentului jucătorilor nu scade considerabil, astfel de situaţii nu ar trebui să fie luate în considerare de către ochiul public.

Ciprian Marica: "Fiecare jucător trebuie respectat pentru ce face pe teren"

"Eu cred că fiecare jucător trebuie respectat pentru ce face pe teren. Trebuie să ne uitam la viaţă extrasportiva, însă în egala măsură atât timp cât îşi face treaba pe teren trebuie să fim profesionişti şi să le dăm responsabilitate.

Nu putem să-i facem responsabili dacă îi vom urmări, daca îi bagăm în cantonament. Ei trebuie să fie responsabili şi să fie conştienţi că daca nu sunt la 100% ei au de pierdut, ei suferă şi suportă consecinţele.

Nu sunt de părere că trebuie să pedepsim grupul pentru unul singur. Nu cred că trebuie să-i pândim, să vedem ce fac ei în afara terenului, atât timp cât randamentul din teren e cel aşteptat. Putem să-i pregătim pentru ce-i aşteaptă în vest. Acolo nu stă nimeni după tine, nu-i interesează ce ai făcut, cum ai făcut. Important e să dai randament pe teren.

Eu cred că trebuie să-i judecam şi să ne uitam după evoluţiile pe care le au. Iar Louis Munteanu este un exemplu. Are evoluţii excelente şi aşa nu mă interesează personal ce face el.", a declarat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: cfr clujfarul constantalouis munteanuciprian marica 

viewscnt
Articole similare