Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adrian Mititelu după ce a auzit că Gigi Becali vrea să-l transfere pe Bauza

Reacţia lui Adrian Mititelu după ce a auzit că Gigi Becali vrea să-l transfere pe Bauza

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu susţine că n-are niciun gând să-l lase pe Juan Bauza să se transfere la FCSB.

În ciuda rivalităţii, Adrian Mititelu l-a lăsat în vară pe Andrea Compagno să se transfere la FCSB, deşi era golgheterul echipei.

FCU Craiova a primit atunci 1,5 milioane de euro, dar Gigi Becali are încă un preferat care se află sub contract cu echipa lui Adrian Mititelu.

Ce spune Mititelu despre un eventual transfer al lui Bauza la FCSB

Juan Bauza este unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ofensivi din Superliga. Unul dintre fanii lui este Gigi Becali, cel care l-a dorit şi în vară la FCSB.

Dar, spre deosebire de transferul lui Andrea Compango, la Juan Bauza situaţia este mult mai complicată.

Adrian Mititelu vreau să profite cât mai mult de valoarea mijlocaşului argentinian şi, în cazul unui transfer, îşi doreşte să obţină cât mai mulţi bani.

Gigi Becali ar vrea să-l transfere în această iarnă, dar patronul lui FCU Craiova spune că este foarte greu să se întâmple acest lucru.

Adrian Mititelu susţine că mijlocaşul în vârstă de 26 de ani are o clauză de 8 milioane de euro şi este aproape imposibil să ajungă la FCSB:

”Nu este nimic adevărat! Bauza are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Nu se pune în discuţie un transfer! Iar suma vehiculată nu e de luat în seamă”, a spus Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Bauza a adunat în acest sezon 18 prezenţe în tricoul lui FCU Craiova, timp în care a înscris un gol şi a reuşit 4 assist-uri. Însă mijlocaşul argentinian a fost chinuit de o accidentare pe care a avut-o la începutul sezonului. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare