Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Bergodi după U Cluj - Sepsi 0-1. Antrenorul italian a reclamat terenul de pe Cluj Arena: ”Victorie muncită”

Reacţia lui Cristiano Bergodi după U Cluj - Sepsi 0-1. Antrenorul italian a reclamat terenul de pe Cluj Arena: ”Victorie muncită”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi a tras concluziile după victoria obţinută de Sepsi în faţa nou-promovatei U Cluj.

Sepsi a obţinut o victorie importantă pe terenul celor de la U Cluj, scor 1-0, în etapa a şasea din Superligă.

Unicul gol a fost marcat de Rondon, în minutul 52, într-un meci ce a fost întrerupt zece minute din cauza scandărilor provocatoare la adresa Ungariei.

Cristiano Bergodi, după U Cluj - Sepsi 0-1. A reclamat terenul de pe Cluj Arena

Cu această victorie, formaţia covăsneană a obţinut zece puncte şi se situează pe ultima treaptă a podiumului.

La capătul meciului, Cristiano Bergodi s-a arătat mulţumit de succesul reuşit de echipa sa, pe care a caracaterizat-o drept una ”muncită”, mai ales din cauza suprafeţei de joc de pe Cluj Arena.

”Am câştigat şi e bine, am avut ocazii, au avut şi ei, dar pe un teren care înaintea meciului nu era unul bun. Nu suntem o echipă aşa de bătaie, de jucat contre pe contre. Şi a fost un pic greu.

Victorie muncită în ghilimele, măcar un episod şi putem câştiga. Şi s-a întâmplat în acest contraatac scurt. Asta ne trebuie şi am urcat sus în clasament. (n.r. terenul) E moale o parte, o parte tare, e greu,

(n.r. despre întreruperea meciului) Când am ieşit, (n.r. arbitrul) a spus la toţi jucătorii că dacă se întâmplă încă o dată scandarile opreşte meciul de tot. Eu i-am zis secundului meu că meciul ăsta nu o să-l terminăm”, a declarat Bergodi, după meci.

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare