Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Bergodi în scandalul în care este implicat Daniel Niculae: ”El a fost întotdeauna lângă noi”

Reacţia lui Cristiano Bergodi în scandalul în care este implicat Daniel Niculae: ”El a fost întotdeauna lângă noi”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a vorbit şi el despre scandalul momentului de la formaţia giuleşteană.

Rapid va debuta în play-off-ul Superligii României cu un meci pe teren propriu contra campioanei Farul Constanţa, vineri, 15 martie, de la ora 20:30.

Bergodi, alături de Niculae: ”Aste o persoană deosebită”

În conferinţa de presă premergătoare duelului din Giuleşti, Cristiano Bergodi a fost chestionat şi cu privire la faptul că Daniel Niculae a fost ”săltat” de mascaţi.

Antrenorul Rapidului a transmis un mesaj de susţinere pentru oficialul giuleştean şi a precizat că va fi alături de el în acest scandal de amploare.

”Nu e treaba noastră acest lucru, băieţii trebuie să fie concentraţi pe ce trebuie să facem mâine împotriva Farului, nu de alte lucruri. Nu trebuie să ne intereseze, trebuie să stăm departe de aceste lucruri. Avem nevoie de o victorie, apoi vom vedea.

Noi suntem lângă Daniel, este preşedintele nostru. E normal să fim lângă el, el a fost întotdeauna lângă noi, este o persoană deosebită”, a declarat Bergodi, la conferinţa de presă dinaintea meciul cu Farul.

Joi dimineaţă, preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmă surse judiciare. 

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodidaniel niculaesuperliga 

viewscnt
Articole similare