Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul nu mai pleacă. Situaţie complicată la club: ”Multe echipe din prima ligă nu îşi permit luxul. Contractul este beton”

Antrenorul nu mai pleacă. Situaţie complicată la club: ”Multe echipe din prima ligă nu îşi permit luxul. Contractul este beton”

Fotbal intern

Comentarii

Situaţia lui Eugen Neagoe (56 de ani) la divizionara secundă FC Argeş este complicată. Conducerea formaţiei din Trivale a făcut anunţul legat de antrenor.

FC Argeş a făcut un sezon extrem de slab în Liga 2, iar Eugen Neagoe ar fi luat în serios în calcul varianta de a nu mai continua la cârma echipei piteştene.

Pe numele tehnicianului în vârstă de 56 de ani s-a speculat că ar fi apărut varianta Petrolul Ploieşti, care s-a despărţit de Florin Pârvu, ajuns între timp la FC Voluntari.

Omul care l-a adus pe Neagoe la FC Argeş, explicaţii despre situaţia antrenorului

Dar Viorel Tudose, principalul finanţator al lui FC Argeş şi cel care l-a adus pe Eugen Neagoe la echipă, a explicat care este situaţia actuală a lui ”Geană”

În momentul când s-a semnat contractul dintre club şi antrenor, clauzele dintre cele două părţi au fost ”bine stabilite”, iar o eventuală reziliere a acestuia este extrem de costisitoare.

”V-am spus clar poziţia mea încă de miercuri în legătură cu Eugen Neagoe. Însă, între timp primarul Gentea şi-a dat OK-ul ca eu să gestionez situaţia lui Neagoe, deoarece eu l-am adus, iar din punctul meu de vedere lucrurile stau în acest moment aşa cum vă spun eu.

Până să discut cu dumneavoastră, tocmai am discutat şi cu Eugen Neagoe. Iar el se pregătea de antrenamentul lui FC Argeş. Vineri se intră în cantonament pentru meciul cu Reşiţa.

Domnul Neagoe nu mi-a solicitat oficial rezilierea de contract şi mi-a spus că dacă este cazul să plece de la FC Argeş eu voi afla primul şi o să fiu primul informat cu tot ceea ce trebuie. Asta să fie foarte clar pentru toată lumea. 

În plus, pe mine nu m-a căutat nimeni de la Petrolul ca să discutăm despre acea clauză de reziliere. E treaba Petrolului ce face. Să se înţeleagă cei de la Petrolul cu Neagoe, că apoi Eugen Neagoe ştie ce are de făcut dacă doreşte să reziliem contractul.

Sunt clauze bine stabilite între noi şi dânsul pentru rezilierea contractului. Şi să vă mai spun ceva: multe echipe din prima noastră ligă nu îşi permit luxul să îi plătească clauza de reziliere a contractui lui Neagoe. Eu am spus încă de la conferinţa de prezentare a lui Neagoe că cele două părţi nu se pot despărţi aşa de uşor. Contractul este făcut beton. 

Iar, ca să fie clar pentru toată lumea, Neagoe nu poate pleca de la FC Argeş fără ca noi să ne înţelegem şi să ne dăm acordul. Am mână liberă să gestionez această situaţie, cu toate că sunt conştient că dragoste cu forţa nu se poate. Însă, totodată eu trebuie să acţionez pentru binele clubului şi voi încerca să fac acest lucru”, a declarat Tudose, conform Prosport.

FC Argeş se află pe locul 16 în clasamentul din Liga 2, cu doar 21 de puncte acumulate după 18 etape.

Afla mai multe despre: fc argeseugen neagoeliga 2 

viewscnt
Articole similare