Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gabi Tamaş după dezastrul de la tineret. ”Nu mai sunt tineri la 21 de ani. Fotbalul nu se uită”

Reacţia lui Gabi Tamaş după dezastrul de la tineret. ”Nu mai sunt tineri la 21 de ani. Fotbalul nu se uită”

Echipa națională

Comentarii

Gabi Tamaş a tras concluziile după eliminarea naţionalei de tineret de la EURO 2023. România a terminat grupa pe ultimul loc cu doar un punct şi fără gol marcat, la capătul unor partide în care tricolorii mici au fost dominaţi autoritar.

Tamaş a fost unul dintre cei mai importanţi jucători pentru naţionala României în acest secol. Fundaşul Concordiei Chiajna a bifat sub tricolor 67 de meciuri şi a marcat trei goluri, între 2003 şi 2018.

De asemenea, Tamaş a adunat 14 meciuri pentru reprezentativa U21 a României, înainte de a fi promovat de Anghel Iordănescu la naţionala mare. ”Era” Tamaş la Naţională a luat sfârşit în toamna lui 2018, atunci când fostul apărător al lui West Bromwich Albion a fost eliminat direct la un meci contra Serbiei din grupele Ligii Naţiunilor.

Reacţia lui Gabi Tamaş după dezastrul de la tineret. ”Nu mai sunt tineri la 21 de ani. Fotbalul nu se uită”

”Şi eu am fost în pielea lor. Şi noi am fost criticaţi, dar uite că am trecut peste. Am trecut foarte uşor peste criticile unora şi altora. Totul depinde de ei. Nu cred că se uită fotbalul peste noapte. Nu se poate uita fotbalul. Oricât de mare este presiunea, nu poţi să uiţi. Dacă eşti la echipa naţională, înseamnă că ştii fotbal. De asta sunt cei mai buni 20 de fotbalişti la echipa naţională. Au milioane de oameni în spate, înseamnă că ei sunt cei mai buni.

M-am uitat la meciuri, dar nu vreau să intru în polemici, să critic pe cineva. N-am ce sfat să le dau. Nu mai sunt tineri la 21 de ani. Şi la 30 sunt tot tineri? Noi ne transferam la 18-19 ani afară. Atunci poţi să spui că eşti mai tinerel. De la 18 ani nu mai eşti minor, ci major", a declarat Tamaş, citat de Sport.ro, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

La aproape 40 de ani, Gabi Tamaş va lupta pentru promovarea în Superligă alături de Concordia Chiajna după ce ilfovenii au ratat play-off-ul în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: tamaşromânia 

viewscnt
Articole similare