You are here:

Reacţia lui Istvan Kovacs după ce UEFA l-a trimis acasă de la EURO

Reacţia lui Istvan Kovacs după ce UEFA l-a trimis acasă de la EURO

EURO

Comentarii

Istvan Kovacs a fost sărit din schemă şi în „sferturi” de UEFA, la EURO.

Reacţia lui Kovacs după ce a plecat de la EURO

Istvan Kovacs (39 de ani) nu va mai arbitra la EURO 2024. El a fost trimis acasă de cei de la UEFA, după prestaţia, cel puţin discutabilă, din meciul Cehia - Turcia 1-2.

Cum UEFA nu l-a mai delegat la alte meciuri, în afară de cele două partide din faza grupelor, Istvan Kovacs s-a întors în România.

”Centralul” român a decis să se mândrească cu medalia primită la competiţia din Germania, pe contul său de pe social media.

Istvan Kovacs (39 de ani) a arbitrat până acum două meciuri la EURO 2024, mai întâi Slovenia Serbia 1-1, apoi Cehia - Turcia 1-2, ambele în faza grupelor.  UEFA s-a ”convins” în privinţa lui şi a hotărât să nu mai mizeze pe serviciile lui Kovacs la EURO.

Kovacs a fost criticat pentru prestaţia din meciul Cehia- Turcia, unde a dictat nu mai puţin de 18 cartonaşe galbene şi două roşii, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată într-un meci de la un Campionat European. 

Primele reacţii după ce Istvan Kovacs a fost ”sărit din schemă” de UEFA! ”Nu înţelege rolul lui pe teren” / ”E prea impulsiv, are o problemă cu avertismentele”

 

Afla mai multe despre: euroistvan kovacsarbitrumedalie 

viewscnt
Articole similare