Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp, după eşecul ruşinos al lui Liverpool cu Bournemouth: ”Am dominat în prima repriză, dar meciul n-a fost niciodată al nostru”

Reacţia lui Jurgen Klopp, după eşecul ruşinos al lui Liverpool cu Bournemouth: ”Am dominat în prima repriză, dar meciul n-a fost niciodată al nostru”

Liverpool

Comentarii

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp (55 de ani), a tras concluziile după înfrângerea ruşinoasă a echipei sale cu Bournemouth, în Premier League.

Liverpool a fost învinsă, în deplasare, de formaţia Bournemouth, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Premier League.

Unicul gol al meciului de pe Vitality Stadium a fost marcat în minutul 28, de Philip Billing, care a beneficiat de o pasă a lui Dango Ouattara.

Liverpool a avut şansa revenirii în joc, când a primit un penalty în a doua parte a meciului. Dar Mohamed Salah a trimis lamentabil de la punctul cu var.

Reacţia lui Jurgen Klopp, după eşecul ruşinos al lui Liverpool cu Bournemouth

La finalul partidei, Jurgen Klopp nu a fost deloc mulţumit de prestaţia elevilor săi, mai ales că Liverpool venea după fantasticul 7-0 administrat lui Manchester United, în urmă cu doar şase zile.

”Meciul n-a fost niciodată al nostru. Ce pot să mai spun? Am dominat în prima repriză, dar majoritatea timpului am jucat mingea în direcţii greşite împotriva unei echipe compacte.

Nu putem să ne avântăm în atac, să pasăm mingea şi apoi să nu acoperim spaţiile. Nu mai ţin minte exact cum a fost poziţionarea, trebuie să o revăd.

A fost o centrare pe care trebuia să o gestionăm. Cele trei puncte sunt meritate”, a declarat Klopp, conform sportsmole.co.uk.

Klopp şi elevii săi îşi pot lua revanşa după ruşinea din Premier League peste câteva zile când o vor întâlni pe Real Madrid, în manşa retur din optimile Champions League.

Partida din tur s-a încheiat cu victoria spaniolilor, scor 5-2, chiar dacă Liverpool a condus cu 2-0.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen klopppremier league 

viewscnt
Articole similare