Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bournemouth - Liverpool 1-0. ”Cormoranii” nu au găsit drumul spre gol cu ”lanterna” din Premier League, după cele 7 date lui United. Salah a ratat un penalty

VIDEO | Bournemouth - Liverpool 1-0. ”Cormoranii” nu au găsit drumul spre gol cu ”lanterna” din Premier League, după cele 7 date lui United. Salah a ratat un penalty

Liverpool

Comentarii

Liverpool continuă seria evoluţiilor dezamăgitoare din acest sezon. Derby-ul cu Manchester United, adjudecat cu istoricul 7-0, a fost doar o excepţie, iar eşecul suferit cu ultima clasată din Premier League a scos din nou la iveală neputinţa ofensivă şi carenţele defensive ale echipei lui Klopp.

VIDEO | Bournemouth - Liverpool 1-0. ”Cormoranii” nu au găsit drumul spre gol cu ”lanterna” din Premier League, după cele 7 date lui United

Liverpool a fost învinsă, în deplasare, de formaţia Bournemouth, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Premier League.

În minutul 28, gazdele au deschis scorul pe Vitality Stadium, prin Philip Billing, care a beneficiat de o pasă a lui Dango Ouattara.

Liverpool a primit un penalty, pentru henţ, dar Mohamed Salah a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 69, şutând pe lângă poartă.

S-a încheiat cu victoria lui Bournemouth, care a urcat pe poziţia a 16-a, cu 24 de puncte, în timp ce Liverpool este, deocamdată, pe locul 5, cu 42 de puncte.

Eşecul lui Liverpool este cu atât mai surprinzător cu cât a câştigat ultimele şapte meciuri cu Bournemouth, cu un golaveraj de necrezut, 28-1.

Iar în ultima dispută directă, cea din tur, ”cormoranii” i-au umplut poarta noii-promovate cu nouă goluri.

Mai mult, formaţia lui Jurgen Klopp venea după fantasticul 7-0 administrat marilor rivali de la Manchester United.

Totuşi, aceste aspecte nu au contat în meciul de astăzi, astfel că lupta pentru Top 4 rămâne deschisă.

Pentru Liverpool urmează manşa retur cu Real Madrid, din optimile Champions League, miercuri 15 martie, de la ora 22:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: liverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare