Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia surprinzătoare a lui Aliou Cisse, după Anglia - Senegal 3-0: "Golul al treilea ne-a scos din meci"

Reacţia surprinzătoare a lui Aliou Cisse, după Anglia - Senegal 3-0: "Golul al treilea ne-a scos din meci"

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Angliei a învins, duminică, scor 3-0, echipa Senegalului în optimile Cupei Mondiale. Englezii vor întâlni Franţa în sferturile de finală.

"Primele 30 de minute au fost interesante, am avut ocazia să înscriem, dar nu am făcut-o. Am dat peste o echipă care a câştigat multe dueluri, ne-a făcută să ne retragem, iar din acel moment a fost dificil. Am primit un gol cu cinci minute înainte de pauză, iar apoi pe următorul în prelungirile primei reprize, dar mai ales pe cel de-al treilea, în debutul reprizei secunde, care ne-a scos practic din meci. Însă jucătorii mei nu au renunţat niciun moment, au continuat să joace", a declarat selecţionerul Senegalului, Aliou Cisse, la finalul meciului de pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

Întrebat în legătură cu viitorul său la conducerea naţionalei, Aliou Cisse a răspuns: "Trebuie să învăţăm din această înfrângere şi vom vedea ce se întâmplă. Dar deocamdată eu sunt antrenorul. Viitorul ne va spune".

Anglia a învins cu 3-0 Senegalul prin golurile marcate de Jordan Henderson (39), Harry Kane (45+3) şi Bukayo Saka (57), iar în sferturile de finală va juca împotriva echipei Franţei, deţinătoarea titlului mondial, pe 10 decembrie.

Afla mai multe despre: cisse 

viewscnt
Articole similare