Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia vehementă a lui MM Stoica după incidentele de la finala Conference League. ”Nu înţeleg de ce nu s-a oprit meciul” | EXCLUSIV

Reacţia vehementă a lui MM Stoica după incidentele de la finala Conference League. ”Nu înţeleg de ce nu s-a oprit meciul” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica şi-a exprimat punctul de vedere, după incidentul care putea opri finala UEFA Conference League de la Praga, dintre Fiorentina şi West Ham.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a susţinut că meciul trebuia oprit în momentul în care căpitanul Fiorentinei, Cristiano Biraghi a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de fanii lui West Ham. Fostul fotbalist al lui Internazionale a preferat să continue partida, deşi a sângerat vizibil. Experţii Orange Sport au asemănat momentul din finala de la Praga cu incidentul de la partida dintre AS Roma şi Dynamo Kiev, din 2004. 

Arbitrul suedez Anders Frisk a fost lovit în cap cu o monedă de fanii Romei, iar meciul a fost abandonat şi victoria acordată oaspeţilor.

Reacţia vehementă a lui MM Stoica după incidentele de la finala Conference League. ”Nu înţeleg de ce nu s-a oprit meciul” 

MM Stoica: Spuneam de aseară că mai este un jucător pe care îl apreciez enorm: Biraghi. Nu înţeleg de ce nu s-a oprit meciul.

Cosmescu: Pentru că este finală europeană.

MM Stoica: Ce contează asta? Şi dacă Biraghi se punea jos şi nu se mai ridica, ce se întâmpla? Era un motiv pentru ca echipa să fie scoasă de pe teren. Am văzut în ultima etapă din Ligue 2, a fost împins autorul golului echipei vizitatoare, s-a aruncat pe jos şi meciul a fost întrerupt. Biraghi a ales să joace, pentru dacă se punea pe jos, Fiorentina câştigă şi se termina o competiţie. 

Dan Udrea: Nu am mai văzut la nivelul ăsta.

MM Stoica: Am mai văzut la Roma (n.r. meciul dintre AS Roma şi Dinamo Kiev din 2004). Frisk (n.r. arbitrul meciului) a primit o brichetă în cap şi s-au luat măsuri.

Bogdan Cosmescu: Cred că s-a anulat meciul.

MM Stoica: Asta trebuia să se întâmple şi acum.

West Ham s-a impus în finala UEFA Conference League contra Fiorentinei, scor 2-1, graţie reuşitelor semnate de Benrahma şi Bowen.

Afla mai multe despre: fiorentinawest hambiraghimm stoica 

viewscnt
Articole similare