Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, pe urmele unei vedete de la Bayern Munchen. Spaniolii pot repeta afacerea David Alaba

Real Madrid, pe urmele unei vedete de la Bayern Munchen. Spaniolii pot repeta afacerea David Alaba
Comentarii

Contractul lui Serge Gnabry cu Bayern Munchen va lua sfârşit în vara anului 2023, astfel că mai multe echipe importante stau la pândă.

De-a lungul timpului, campioana Germaniei a avut mai multe probleme cu jucătorii care ajungeau la final de contract.

Cel mai recent exemplu este cel al austriacului David Alaba. Înţelegerea sa cu nemţii a expirat vara trecută, iar acesta a decis să semneze cu Real Madrid, din postura de jucător liber de contract.

Astfel, bavarezii nu au scos niciun profit de pe urma polivalentului fotbalist, unul care a stat zece ani la clubul din Munchen. 

La fel se va întâmpla în această vară cu Niklas Sule. Fundaşul de 26 de ani a intrat deja în ultimele şase luni de contract şi este curtat de mai multe echipe din străinătate, acolo unde doreşte să continue.

Un alt caz este cel al lui Thiago. Contractul spaniolului sosit la Bayern în 2013 expira pe 30 iunie 2021. Pentru a nu-l pierde gratis, liderul din Bundesliga a decis să-l cedeze la Liverpool. A primit 22 de milioane în schiimbul său.

Prin urmare, pentru a nu se vedea din nou pusă în dificultate de jucătorii care se află la final de contracte, conducerea grupării de pe Allianz Arena vrea să ia măsuri.

La capătul sezonului 2022-2023, mai mulţi componenţi ai lotului condus de Julian Nagelsamnn îşi vor încheia angajamentele cu formaţia bavareză: Robert Lewandowski, Thomas Müller, Manuel Neuer şi Serge Gnabry.

Situaţia contractuală a lui Serge Gnabry la Bayern, incertă

Dacă în ceea ce-i priveşte pe primii trei se aşteaptă ca aceştia să prelungească actualele îneţelegeri, lucrurile stau diferit în cazul celui din urmă.

Serge Gnabry îşi doreşte să continue la Bayern Munchen, acolo unde se simte minunat şi are o relaţie excelentă cu antrenorul Julian Nagelsamnn, dar pune anumite condiţii, conform sport.sky.de.

Fotbalistul de 26 de ani doreşte o durată mare a contractului, unul care să fie valabil până în 2026 sau 2027. 

De asemenea, acesta are şi anumite pretenţii de ordin financiar. Internaţionalul german vrea un salariu asemănător cu cel al lui Leroy Sane şi Kingsley Coman, rivalii direcţi pe post. Ar fi vorba de un salariu de aproxiamtiv 15 milioane de euro pe sezon, fără bonusuri.

Astfel, contractul cu pricina ar fi cel mai important din cariera lui Gnabry, dar Bayern nu este de acord, astfel că tratativele sunt în aşteptare.

În condiţiile date, pe urmele lui Serge Gnabry stau la pândă o serie de echipe de top din Europa. Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United şi Liverpool ar fi pe urmele internaţionalui german, notează sursa citată. Cele mai mari şanse le-ar avea formaţia madrilenă.

Serge Gnabry a ajuns la Bayern Munchen în 2017. După un an în care a fost împrumutat la Hoffenheim, germanul s-a impus repede în formula de start a bavarezilor, unde a rămas şi până astăzi, devenind unul dintre cei mai importanţi atacanţi laterali din lume.

Afla mai multe despre: serge gnabrybayern munchenreal madrid 

viewscnt
Articole similare