Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid pregăteşte un prim 11 special pentru duelul cu Sheriff. Partida este în direct la Telekom Sport

Real Madrid pregăteşte un prim 11 special pentru duelul cu Sheriff. Partida este în direct la Telekom Sport

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte de duelul cu Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei. Partida este live, la Telekom Sport 4, de la ora 22:00.

Potrivit presei spaniole, formaţia blanco pregăteşte câteva modificări la nivelul primului 11. Carlo Ancelotti ar putea apela la Luka Jovic în ofensivă, dar şi la tânărul portar, Andriy Lunin.

De asemenea, unul dintre fotbaliştii crescuţi de club, Antonio Blanco sau Migurel Guttierez, ar urma să apară în primul 11 al madrilenilor pentru duelul contra campioanei Moldovei.

”Atenţie, pentru că vorbim despre o echipă despre care ştim puţine lucruri, dar ştim că Sheriff este echipă care s-a descurcat minunat în preliminarii cu Dinamo Zagreb, apoi în primul meci din grupă cu Şahtior. Echipă bine organizată, rapidă în faţă, avem nevoie de concentrare maximă. Vrem să câştigăm cele trei puncte pentru a ne continua parcursul în grupă.” a spus antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, înainte de duelul din UEFA Champions League contra campioanei Moldovei.

11-le probabil al Realului: Lunin - Lucas, Militao, Alaba, Guttierez - Blanco, Valverde, Camavinga - Rodrygo, Hazard - Jovic

Partida dintre Real Madrid şi Sheriff Tiraspol se vede în direct la Telekom Sport 4, marţi, de la ora 22:00

Afla mai multe despre: real madridchampions leaguesheriff 

viewscnt
Articole similare