Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, un nou transfer răsunător. Florentino Perez îl răsplăteşte pe Carlo Ancelotti cu un fotbalist de 100 de milioane de euro, pentru triumful din Liga Campionilor

Real Madrid, un nou transfer răsunător. Florentino Perez îl răsplăteşte pe Carlo Ancelotti cu un fotbalist de 100 de milioane de euro, pentru triumful din Liga Campionilor

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va efectua cel de-al doilea transfer al verii. Preţul fotbalistului se va ridica la 100 de milioane de euro.

Real Madrid, transfer de 100 de milioane de euro. Fotbalistul vine să întărească mijlocul deţinătoarei Ligii Campionilor

Este vorba de mijlocaşul francez Aurelien Tchouameni, de la AS Monaco, care va semna cu Real Madrid, după ce ambele cluburi şi-au dat acordul pentru efectuarea transferului.

Mutarea va costa 80 de milioane de euro, plus un bonus de performanţă de 20 de milioane de euro, în total 100 de milioane de euro. Aceasta va fi făcută pentru următorii cinci ani, anunţă presa internaţională.

Real Madrid s-a reorientat către tânărul internaţional francez după refuzul lui Kylian Mbappe, care a semnat o nouă înţelegere cu PSG, scrie presa franceză.

Cum echipa din capitala Franţei a făcut o ofertă şi pentru Tchouameni, madrilenii au fost nevoiţi să se grăbească, mai ales după ce tânărul monegasc primise şi o ofertă de la FC Liverpool.

Fotbalistul cotat la 60 de milioane de euro va fi al doilea transfer realizat de Real Madrid în această vară. ”Galacticii” l-au adus până acum pe fundaşul Antono Rudiger, liber de contract de la Chelsea.

Aurelien Tchouameni are 22 de ani, a debutat în naţionala Franţei anul trecut, adunând deja zece meciuri şi un gol pentru ”Les Bleus” şi  a mai jucat până acum pentru Girondins de Bordeaux, înainte de trecerea la AS Monaco.

Afla mai multe despre: tchouamenireal madrid 

viewscnt
Articole similare