Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid, prima lovitură a verii! Fotbalistul lui Chelsea a semnat cu campioana Europei

OFICIAL | Real Madrid, prima lovitură a verii! Fotbalistul lui Chelsea a semnat cu campioana Europei

Real Madrid

Comentarii

După ce a reuşit o dublă surprinzătoare în acest sezon, câştigând campionatul şi Liga Campionilor, Real Madrid este dornică să se menţină în fruntea fotbalului european şi a rezolvat primul transfer din această vară, o mutare care era anunţată de mai mult timp.

Real Madrid a avut parte de un sezon de excepţie, spre surprinerea a multor fani ai fotbalului, inclusiv cei care susţin formaţia ”blanco”.

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti era favorită la titlu, alături de Altetico, dar triumful din Champions League a fost mai mult decât neaşteptate, având în vedere cum au început ”galacticii” grupa.

În a doua etapă, Real Madrid a fost învinsă, pe teren propriu, de Sheriff Tiraspol, scor 1-2, unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate din istoria acestei competiţii.

Apoi, în fiecare rundă eliminatorie, elevii lui Carlo Ancelotti au plecat cu a doua şansă: PSG, Chelsea, Manchester City şi Liverpool au fost favorite împotriva Realului, dar niciuna dintre ele nu au putut să o oprească.

Venirea lui Carlo Ancelotti a fost iniţial contestată, dar în final s-a dovedit a fi o mutare de geniu, iar ”galacticii” au reuşit să pună mâinile pe prima Ligă a Campionilor fără Ronaldo din 2002 încoace.

Iar, pentru a se putea menţine în fruntea fotbalului european, Real Madrid s-a pus pe făcut mutări importante, iar prima lovitură a verii vine de la Chelsea.

Real Madrid, prima lovitură a verii

Joi, cele două cluburi au anunţat oficial că Antonio Rudiger a semnat cu ”los blancos”, liber de contract, după ce nu şi-a prelungit înţelegerea cu trupa londoneză.

Apărătorul neamţ, care a însumat 50 de apariţii pentru naţionala sa, a petrecut cinci ani la Chelsea, după ce a fost cumpărat de la Roma pentru 35 de milioane de euro.

La Londra, Rudiger a câştigat Liga Campionilor, Europa League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Cupa Angliei.

Un favorit al fanilor londonezi, apărătorul central părăseşte clubul cu 203 apariţii în ”palmares”, în care a marcat 12 goluri şi a oferit şapte pase decisive.

Odată cu plecarea sa, Chelsea i-a mulţumit pentru contribuţia avută la club şi i-a urat succes în noua sa aventură.

Afla mai multe despre: antonio rudiger 

viewscnt
Articole similare