You are here:

Rednic, o nouă replică în disputa de la distanţă: ”N-am de ce să-mi cer scuze. Mutu se poate compara cu mine?”

Rednic, o nouă replică în disputa de la distanţă: ”N-am de ce să-mi cer scuze. Mutu se poate compara cu mine?”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a venit cu o nouă replică pentru Adi Mutu (45 de ani).

UTA Arad va juca în compania celor de la Unirea Slobozia, luni, de la ora 19:00, în etapa a patra din Superliga României.

Rednic a continuat disputa de la distanţă cu Mutu: ”Niciodată n-am fost frustrat”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, Mircea Rednic a avut o nouă replică pentru Adi Mutu. Recent, cei doi tehnicieni români s-au lansat într-un război al declaraţiilor.

Subiectul care a stârnit polemica între aceştia este faptul că ”Briliantul” a fost unul dintre posibilii înlocuitori pentru Edi Iordănescu pe postul de selecţioner al României.

”Oamenii au avut rezultate şi ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câţiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanţe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeaşi echipă, eu am cu Rapid şi cu Dinamo.

Am spus doar că nu se poate compara cu mine. E un lucru realist. Vorbesc ca antrenor. Nu ştiu de ce l-a deranjat. Mi-a trimis un mesaj şi mi-a zis că e lipsă de respect.

N-a fost lipsă de respect! Statistica arată că nu se poate compara cu mine încă. El e mai tânăr, are tot viitorul în faţă. I-am şi transmis că îi doresc să aibă mai multe performanţe decât mine.

N-am de ce să-mi cer scuze. Eu am spus ceea ce cred şi am vorbit pe acte. Aţi mai înflorit voi, dar asta e altceva", a declarat Mircea Rednic, înainte de meci.

Ce i-a răspuns Adi Mutu lui Mircea Rednic: ”Nu te folosi de mine, de numele meu. Nu mă ataca”

”Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Eu am vorbit, i-am trimis mesaj. Mi-a şi răspuns. A zis că se referea la antrenori acum. Înţeleg că e mai bătrân decât mine. A câştigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de şase. 

Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate şi diplomaţie. I-am spus lucrurile astea în faţă, i le spun şi public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomaţie.

Indiferent dacă vrei să îţi expui punctul de vedere, îl spui, eşti liber, dar nu mă ataca pe mine când încerci să pui punctul pe ‘i’ în alte lucruri. Lasă-mă pe mine în afara ecuaţiei tale. 

Vorbeşte, dar nu te folosi de mine, de numele meu pentru a îţi expune punctul de vedere. Nu i-o zic doar lui Mircea Rednic, ci tuturor care fac lucrurile astea. Am rămas mirat. Nu înţelegeam de unde până unde întru eu în ecuaţia asta. Faptul că numele meu se află pe această listă, trebuie să spun că nu e vina mea.

Faptul că ţie nu îţi convine că numele meu e acolo, nu e vina mea. Când ai un punct de vedere, nu e normal să te foloseşti de altcineva. Să dai în altcineva pentru a te expune şi a arăta valoarea. 

Probabil Mircea Rednic ştie, dar probabil nu a gândit când a vorbit. Nu şi-a cerut scuze. Nici nu aveam pretenţia asta. E mai în vârstă, probabil aşa vede lucrurile el. Rednic face lucrurile astea şi a mai făcut. O dată a zis de mine că m-a avut ca jucător. Nici măcar nu mă cunoaşte ca om, mă cunoaşte foarte puţin”, afirma Adi Mutu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperligaadi mutu 

viewscnt
Articole similare