Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Republica Moldova a ratat la mustaţă promovarea în Liga C din Liga Naţiunilor, acolo unde poate ajunge România! Ce s-a întâmplat, deşi ultimul meci a fost câştigat

Republica Moldova a ratat la mustaţă promovarea în Liga C din Liga Naţiunilor, acolo unde poate ajunge România! Ce s-a întâmplat, deşi ultimul meci a fost câştigat
Comentarii

Echipa naţională a Moldovei a învins duminică naţionala din Liechtenstein, scor 2-0, însă Letonia a făcut egal în Andorra şi a câştigat grupa 1 a Ligii D din Liga Naţiunilor.

Moldova a învins Liechtenstein cu scorul de 2-0, dar promovarea în Liga C a obţinut-o Letonia

La Chişinău, pe stadionul Zimbru, Moldova s-a chinuit cu Liechtenstein. În minutul 76, selecţionerul gazdelor, Serghei Cleşcenco, l-a introdus în joc pe Victor Stînă, şi acesta a înclinat balanţa. El a înscris o dublă, în minutele 90+2 şi 90+4, aducând victoria echipei sale, cu 2-0.

În al doilea meci al grupei, Letonia a încheiat la egalitate în Andorra, scor 1-1. Letonii au condus din minutul 50, prin golul lui Gutkovskis, dar au fost egalaţi în minutul 88 de Rosas.

Letonia şi Moldova au adunat acelaşi număr de puncte, 13, dar, cu golaveraj +7, Letonia s-a impus în clasamentul grupei 1 din Liga D D a Ligii Naţiunilor, promovând în Liga C. Moldova a fost a doua (13 puncte, golaveraj +4), Andorra a treia (8 puncte), în timp ce Liechtenstein a încheiat pe ultimul loc, cu nici un punct.

Naţionala României poate retrograda în Liga C, dacă Finlanda obţine în Muntenegru un rezultat mai bun decât România în partida cu Bosnia, luni, de la 21:45, în Giuleşti, live text pe Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: republica moldova 

viewscnt
Articole similare