Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Retrogradarea bate la uşă. Patronul, îngrozit: ”Mi-e frică de mor! Îmi pare rău. E tragic”

Retrogradarea bate la uşă. Patronul, îngrozit: ”Mi-e frică de mor! Îmi pare rău. E tragic”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a ajuns să fie una dintre cele mai în formă echipe din Superligă în 2024, dar tot ce a reuşit a fost doar să scape de ultima poziţie din clasament.

FC Botoşani a scăpat printre degete victoria la Arad, cu UTA, fiind egalată în minutele de final la 2-2, în etapa a 25-a din Superliga România.

Odată cu acest punct obţinut, formaţia moldoveană a ajuns la 19 puncte şi se clasează pe locul 15. Doar Dinamo se află mai jos în clasament decât botoşănenii.

Iftime, dezamăgit profund de situaţia de la Botoşani

Tocmai de aceea, Valeriu Iftime s-a arătat extrem de îngrijorat cu privire la perspectiva retrogradării care bate la uşa echipei sale. 

De asemenea, finanţatorul celor de la Botoşani a vorbit şi despre situaţia antrenorului Bogdan Andone, instalat la finalul anului trecut.

”Cu UTA, legea necompensaţiei e scrisă de două ori. Şi în tur m-au egalat acasă, tot în 10 oameni, tot în prelungiri. Şi acum la fel, am avut trei ocazii mari de a marca şi tot ei au dat gol…

Îmi pare rău, de asta era şi tristeţea lui Bogdan. M-am uitat la câteva ocazii, puteam să dăm 3-1 şi la revedere. Aseară am pierdut două puncte, pur şi simplu le-am dat noi din buzunar! Asta e tragic. E destul de greu de gestionat, când orice punct contează.

N-a spus că vrea să plece. Îl înţeleg. Era trist. L-am sunat ca să-l încurajez. Şi eu sper în legea compensaţiei, că Dumnezeu îţi dă, dar îţi şi ia. Nu cred că poate fi vorba de plecare.

Noi ne-am ridicat nivelul faţă de tur, când nu munceau jucătorii. Asta m-a costat foarte tare. Dar acum am o echipă foarte bună. Dacă aveam şi noi 23 de puncte acum, ne distram. Dar încă mi-e frică. La 19 puncte… Mi-e frică de mor!”, a declarat Iftime, la Sport Total FM.

FC Botoşani se află pe locul 15 în Superliga României, cu 19 puncte acumulate în 25 de etape.

Afla mai multe despre: superligabotosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare