adplus-dvertising
You are here:

Revenire de senzaţie pentru Bogdan Stancu în Liga 1? Patronul echipei s-a interesat deja de el

Revenire de senzaţie pentru Bogdan Stancu în Liga 1? Patronul echipei s-a interesat deja de el

Stranieri

Comentarii

Bogdan Stancu are şanse să revină în Liga 1, unde este dorit de unul dintre marile cluburi.

Aşa cum telekomsport.ro a scris încă de acum aproape o săptămănă, Bogdan Stancu s-a despărţit de Eyupspor, echipă la care s-a transferat la începutul acestui sezon.

De această situaţie vrea să profite unul dintre marile cluburi din Liga 1, care vrea să-l transfere.

Revine Bogdan Stancu în Liga 1? Atacantul a fost dorit şi în vară

Bogdan Stancu a semnat în vară cu Eyupspor, echipă la care s-a transferat în vară, din liga a doua a Turciei, după ce i-a oferit un salariu de 50.000 de euro pe lună.

Fostul internaţional român a avut atunci o ofertă clară şi de la FCSB şi Gigi Becali i-a oferit un salariu lunar de 30.000 de euro, dar Stancu a ales să-şi continue cariera în liga secundă a Turciei.

Însă atacantul de 34 de ani n-a avut cel mai bun sezon al său. Bogdan Stancu a avut 14 apariţii, în 17 etape, dar a adunat doar 433 de minute. Adică o medie de aproximativ 30 de minute pe meci.

În tot acest timp, Bogdan stancu a reuşit să înscrie 3 goluri şi n-a reuşit niciun assist.

Săptămâna trecut, site-ul yurtspor.com a scris că Bogdan Stancu şi Eyuspor au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, deşi atacantul român avea încă un an şi jumătate din înţelegere.

Acum, Fanatik.ro oferă noi informaţii despre o eventuală revenire a lui Bogdan Stancu în Liga 1. Potrivit sursei citate, patronul Gigi Becali s-a interesat deja de situaţia fostului internaţional român.

Deşi a promis că nu mai bagă bani la FCSB, fiind supărat după egalul cu Sepsi, Bogdan Stancu rămâne unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali.

Bogdan Stancu a mai jucat pentru FCSB în perioada iulie 2008 - ianuarie 2011, înainte să fie transferat de Galatasaray pentru 5 milioane de euro.

În perioada în care a jucat la FCSB, Bogdan Stancu a bifat 95 de meciuri, a înscris de 41 de ori şi a reuşit 12 assist-uri.

 

viewscnt
Articole similare