Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta unui titular care a retrogradat cu Dusan Uhrin la Dinamo! "Tactic, indicaţii, nimic". Motivul incredibil pentru care a refuzat să discute cu jucătorii în meciul cu U Cluj | EXCLUSIV

Revolta unui titular care a retrogradat cu Dusan Uhrin la Dinamo! "Tactic, indicaţii, nimic". Motivul incredibil pentru care a refuzat să discute cu jucătorii în meciul cu U Cluj | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Atacantul din Macedonia de Nord, Mirko Ivanovski (32 de ani), autor a patru goluri în 27 de meciuri în sezonul în care Dinamo a retrogradat, a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar cu Dusan Uhrin pe banca tehnică.

Dusan Uhrin, criticat de Mirko Ivanovski

Dinamo începe sezonul din Liga 2 fără o bună parte din lotul cu care a retrogradat şi fără Dusan Uhrin. De altfel, se strâng acuzaţiile la adresa antrenorului ceh, căruia i se reproşează că nu s-a manifestat corect din punct de vedere profesional. 

Atacantul Mirko Ivanovski a oferit informaţii inedite despre colaborarea vestiarului cu Dusan Uhrin, într-un interviu acordat Orange Sport. 

"Cu Uhrin, primele săptmâni au fost ok, dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul, am pierdut barajul, nu s-a pregătit. Din prima zi când a venit Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj şi după a spus.... După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut meciul şi a zis mergem la baraj. El nu ştia unde suntem. 

În prima zi când a venit a zis că nu suntem pregătiţi fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până a venit Uhrin, nu trebuia să fac pregătire, cantonament? Dacă am jucat toate meciurile alea, înseamnă că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic", a declarat, mirat, Mirko Ivanoski pentru Orange Sport. 

Apoi, atacantul a fost întrebat despre cum se pregăteau meciuri din punct de vedere tactic, iar răspunsul a fost surprinzător: "Nimic! Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. (n.r. - dădea indicaţii?) Nimic! Stătea doar pe bancă şi a zis mereu înainte de meci, în special la baraj <<Eu stau pe bancă, nu pot să vorbesc cu voi, oricum o să fie 30.000 de oameni, oricum nu mă ascultaţi>>. 

El a vorbit cu patru, cinci jucători maximum, cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume, caterincă, cu trei, patru jucători, dar foarte puţin, câteva secunde, în general nu vorbeam cu antrenorul", a mai spus vârful străin. 

Ivanovski ar fi vrut să rămână la Dinamo

„Eu am vrut să rămân, mi-au trimis şi contract. A trebuit să renunţ la salarii, am zis că nu e nicio problemă, ajut clubul, dar în viitor ce se va face? Ok, eu renunţ la salariu, dar în viitor ce facem? Jucăm iar fără bani? Adică din buzunarul meu? Am vorbit, mi-au zis că nu sunt bani în momentul de faţă. 

Mulţi jucători au renunţat la salarii, unul, două, trei. Da, am făcut asta pentru binele lui Dinamo. Nu ştiu dacă am ajutat pe teren, dar am ajuta financiar”, a adăugat Mirko Ivanovski, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mirko ivanovskidinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare