Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milioane de euro sau încă o "ţeapă"? Basarab Panduru a prezis ce se va întâmpla cu Dawa, fotbalistul transferat de FCSB | EXCLUSIV

Milioane de euro sau încă o "ţeapă"? Basarab Panduru a prezis ce se va întâmpla cu Dawa, fotbalistul transferat de FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a prezis ce se va întâmplat cu Joyskim Dawa (26 de ani), ultimul transfer făcut pe axa FC Botoşani - FCSB.

Basarab Panduru, despre transferul lui Dawa la FCSB

În vârstă de 26 de ani, Dawa vine la FCSB pentru a face pereche în centrul defensivei cu Denis Haruţ, alături de care a jucat şi la FC Botoşani în sezonul trecut. Atât FCSB, cât şi FC Botoşani au confirmat mutarea, iar primele reacţii despre transferul făcut de Gigi Becali nu au întârziat să apară. 

Basarab Panduru consieră că Mihai Stoica i-a făcut o analiză corect lui Dawa. Oficialul FCSB i-a găsit un minus fundaşului, iar Panduru a continuat. 

Acesta consideră că Gigi Becali nu a avut nimic de pierdut cu această mutare, dar în cele din urmă Dawa ar urma să fie returnat la FC Botoşani. 

"Pe Dawa trebuia să-l încerce dacă au avut posibilitatea asta, se vorbea şi la CFR, şi la Craiova. Botoşani îţi oferă posibilitatea asta să ţi-i dea, să-i ia şi tot la Botoşani ajung. MM a fost foarte corect în ce a spus despre Dawa, a spus ce crede, doar că nu contează ce crede. Nu cred că a greşit cu nimic, şi-a spus părerea. Nu are ce să se lege, e doar aşa. E Bouhenna liber, hai să-l luăm noi. E ăla liber, îl luăm", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

De altfel, FCSB a transferat, sâmbătă, şi un fotbalist de la CFR Cluj. 

FCSB l-a dorit pe Dawa şi în perioada de transferuri din iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun acord la momentul respectiv. 

Internaţional cu nouă selecţii în prima reprezentativă a Camerunului, Joyskim Dawa a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut la Botoşani, în Liga 1. A marcat trei goluri şi a livrat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: dawafcsbgigi becalibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare