Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat şocant în grupa României! Belarus, aproape să producă surpriza serii în Europa

Rezultat şocant în grupa României! Belarus, aproape să producă surpriza serii în Europa

Echipa națională

Comentarii

Belarus a întors scorul cu Elveţia, deşi a fost condusă cu 1-0. Naţionala pregătită de Murat Yakin a deschis scorul după 28 de mintute, prin Xerdan Shaqiri, însă ce a urmat a luat prin surprindere pe toată lumea.

Update | Elveţia a reuşit să întoarcă şi ea scorul, pe final de meci. A marcat în minutele 89 şi 90, prin Akanji şi Amdouni, goluri care au asigurat elveţienilor un punct nesperat şi au evitat o ruşine uriaşă.

Astfel, partida de la St. Gallen s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, ceea ce dă României prilejul de a urca pe primul loc în grupa I, în cazul în care tricolorii înving Andorra, la Bucureşti.

Elveţia conduce cu 15 puncte în grupa I, din şapte meciuri, urmată de România, cu 13 puncte, şi Israel, cu 11 puncte. Belarus este pe locul 5, cu 6 puncte.


Bieloruşii au întors scorul în partea a doua, prin reuşitele lui Max Ebong, care a fructificat o centrare din partea stângă, Polyakov, care a finalizat excelent un contraatac, dar şi Antilevski, a cărui reuşită a fost validată şi din cabina VAR.

După ce au pierdut cu 0-5 meciul tur, naţionala Belarusului poate produce cea mai mare surpriză a serii în preliminariile pentru EURO 2024. În cazul în Belarus va obţine cele trei puncte, Elveţia va începe să îşi pună probleme referitoare la calificare, deoarece distanţa între naţionala lui Yakin şi locul trei, ocupat de Israel, este de doar trei puncte, cu trei etape rămase de disputat.

România poate termina seara pe primul loc în grupă, dacă va câştiga meciul cu Andorra.

Afla mai multe despre: româniaeuro 2024belaruselveţia 

viewscnt
Articole similare