Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură pe piaţa transferurilor în Superligă. Un internaţional cu 34 de selecţii a ajuns la formaţia care suferă teribil în atac

OFICIAL | Lovitură pe piaţa transferurilor în Superligă. Un internaţional cu 34 de selecţii a ajuns la formaţia care suferă teribil în atac

Superliga

Comentarii

UTA Arad a reuşit o achiziţie extrem de interesantă. Un internaţional african cu experienţă a ajuns liber de contract sub comanda lui Mircea Rednic.

UTA Arad a oficializat transferul lui Eric Johana Omondi, un atacant lateral kenyan în vârstă de 29 de ani.

Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 şi va purta numărul 24 la arădeni.

UTA Arad a pus mâna pe un jucător internaţional

Astfel, acesta vine să fie o soluţie în plus în zona ofensivă pentru echipa lui Mircea Rednic, UTA având cel mai slab atac din Superligă, la egalitate cu Dinamo.

Ambele echipe au doar opt goluri marcate după primele 12 runde scurse din actuala stagiune a campionatului.

”Atacantul Eric Johana Omondi a ajuns astăzi la Arad şi se va alătura lotului condus de Mircea Rednic. Vârful de 29 de ani, născut pe 18 august 1994 în Nairobi, Kenya, a început fotbalul în ţara natală la Mahtare United.

A făcut pasul în Europa în campionatul Suediei, la Vasalunds IF, iar în nordul Europei a mai jucat pentru Brommapojkarna şi J-Sodra. Formaţia belgiană Beveren şi thailandezii de la Muangthong United sunt celelalte echipe la care a evoluat noul nostru atacant.

În sezonul recent încheiat a înscris zece goluri şi a oferit trei pase decisive în 28 de apariţii. A adunat 36 de selecţii pentru naţionala de seniori a Kenyei pentru care a înscris patru goluri. Omondi va îmbrăca tricoul cu numărul 24 în următoarele două sezoane”, se arată pe pagina de Facebook a grupării arădene.

În momentul de faţă, Eric Johana Omondi este cotat la 350.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperligaeric johana omondi 

viewscnt
Articole similare