Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultatele zilei din La Liga! Lewandowski a adus o victorie imensă pentru Barcelona. Joao Cancelo şi Joao Felix au debutat

Rezultatele zilei din La Liga! Lewandowski a adus o victorie imensă pentru Barcelona. Joao Cancelo şi Joao Felix au debutat

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a câştigat şi ea duminică în La Liga, după victoria de sâmbătă a rivalilor de la Real Madrid. Cele două se află pe podium, iar cea de-a treia echipă este Girona, victorioasă de asemenea în această etapă.

Osasuna - Barcelona 1-2

Barcelona ţine aproape de liderul Real Madrid, dar a fost o victorie chinuită pe terenul Osasunei.

Kounde a marcat în prima repriză golul care a deblocat meciul. Chimy Avila a adus egalarea pentru reprezentanta Spaniei în Conference League şi a declanşat nebunia pe El Sadar.

Barcelona a forţat în final. A primit un penalty, fază la care Catena a fost eliminat. Lewandowski a înscris golul care i-a adus trei puncte lui Xavi.

Ultimele două achiziţii făcute de catalani, Joao Cancelo şi Joao Felix, au debutat. Inigo Martinez a bifat şi el primele sale minute în tricoul blau-grana.

Astfel, cu 10 puncte în patru etape, Barcelona se află la două puncte în spatele liderului Real Madrid.

Girona - Las Palmas 1-0

Girona este surpriza frumoasă a începutului de sezon în La Liga. Catalanii au 10 puncte după patru etape şi doar Sociedad a scăpat nebătută până acum.

Ultima victimă - o nou promovată. Las Palmas s-a lăsat însă învinsă greu - Girona a dat golul victoriei în minutul 89 prin Portu.

Afla mai multe despre: barcelonala ligarobert lewandowski 

viewscnt
Articole similare