Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultatele zilei din Serie A! Inter a învins cu 4-0 şi e lider, Radu Drăguşin a fost pe teren în Torino - Genoa. Răzvan Marin a pierdut cu Juventus

Rezultatele zilei din Serie A! Inter a învins cu 4-0 şi e lider, Radu Drăguşin a fost pe teren în Torino - Genoa. Răzvan Marin a pierdut cu Juventus

Serie A

Comentarii

Rezultatele din Serie A, într-o zi în care mai mulţi fotbalişti români au fost implicaţi în meciurile din Italia.

Inter - Fiorentina 4-0

Inter Milano s-a impus fără probleme în faţa Fiorentinei, după un meci pe care l-a dominat în totalitate. Marcus Thuram a deschis scorul în minutul 23, apoi Lautaro Martinez a înscris pentru 2-0 în minutul 53. După cinci minute gazdele au obţinut un penalti, transformat de Hakan Calhanoglu, iar Lautaro Martinez a stabilit scorul final în minutul 73.

Inter a trecut în fruntea clasamentului din Serie A, cu 9 puncte, tot atâtea câte AC Milan, dar cu golaveraj mai bun.

Torino - Genoa 1-0

Într-un alt meci din etapa a treia, Torino a reuşit prima victorie din acest sezon, impunându-se cu 1-0 în meciul cu Genoa. Unicul gol al înfruntării a fost marcat de Nemanja Radonjic, în minutul 90+4.

La Genoa, Radu Drăguşin a fost notat cu 6 de către Gazzetta şi a fost integralist, în timp ce George Puşcaş nu a fost utilizat, rămânând pe banca de rezerve. Tot pe bancă a rămas, la Torino, şi portarul român Mihai Popa.

Empoli - Juventus 0-2

Echipa italiană Juventus Torino a dispus duminică, în deplasare, scor 2-0, gruparea Empoli, unde evoluează şi mijlocaşul român Răzvan Marin.

Juventus a condus cu 1-0 la pauza meciului de la Empoli, disputat în etapa a treia din Serie A. Autorul golului a fost Danilo, în minutul 24. Torinezii au avut un gol anulat, în minutul 11. Gatti reuşise să înscrie, dar consultarea VAR a adus după sine anularea golului pentru un fault în atac al lui Danilo. La 1-0, în minutul 37, portarul gazdelor, Berisha, a apărat un penalti executat de Vlahovic .

În minutul 66 arbitrul a mai anulat un gol al lui Juventus, înscris de Pogba, pentru o poziţie de ofsaid la Vlahovic. Oaspeţii au reuşit însă să îşi mărească avantajul în minutul 82, prin reuşita lui Chiesa. Juventus a câştigat cu 2-0 şi are 7 puncte din trei etape, ceea ce îi plasează pe locul 3 în clasament. La Empoli, Răzvan Marin a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 72.

Lecce - Salernitana 2-0

Într-o altă partidă, Lecce a învins pe Salernitana cu 2-0, prin golurile înscrise de Krstovic (min. 6) şi Strefezza (min. 90+8, din penalti). Atacantul român Rareş Burnete a rămas rezervă neutilizată la Lecce.

Afla mai multe despre: rezultate serie ameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare