Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul interimar al Craiovei exultă după oltenii i-au predat o lecţie de fotbal Farului. ”Avem un atac devastator.” Ce jucător a propus pentru echipa naţională

Antrenorul interimar al Craiovei exultă după oltenii i-au predat o lecţie de fotbal Farului. ”Avem un atac devastator.” Ce jucător a propus pentru echipa naţională

Superliga

Comentarii

Dan Vasilică, interimarul celor de la FCU Craiova 1948, a fost în al nouălea cer după victoria categorică din meciul cu Farul, scor 4-0.

Antrenorul de conjunctură al oltenilor este de părere că Aurelian Chiţu ar fi putut fi convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru meciurile tricolorilor din luna septembrie. Fostul atacant al lui Valenciennes a marcat şase goluri, a pasat decisiv de trei ori şi a obţinut un penalty în cele opt partide disputate până acum.

Mai mult decât, Vasilică a asemănat echipa patronată de Adrian Mititelu cu echipa Sportului Studenţesc ce a terminat pe locul patru în sezonul 2005-2006. Atunci, ”studenţii” pregătiţi de Gigi Mulţescu au primit porecla ”gaşca nebună”, datorită meciurilor spectaculoase. În acest moment, FCU Craiova 1948 are 18 goluri marcate şi 18 primite.

FCU Craiova 1948, noua ”gaşcă nebună a fotbalului românesc”

”Este mai bine că data trecuta că am marcat şi nu am primit goluri. Nu am avut emoţii că nu vom marca. Problemele erau doar la nesincronizarile din defensiva. Odată cu eliminarea acestora eram siguri că vom căştiga. Avem un atac devastator. Ne apropiem puţin de ”Gaşca Nebuna”, dar că şi joc semănam puţin cu acea echipa senzaţională a Sportului Studenţesc.

Nu cred că sunt eu în măsură, dar ca un simplu suporter, cred că merita să joace la echipa naţională. Este jucătorul care da încredere echipei”, a spus Dan Vasilică, după meciul cu Farul. 

Afla mai multe despre: fcu craiovadan vasilică 

viewscnt
Articole similare