Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rică Răducanu, atac cu talpa la Cristiano Bergodi. ”Ne-a mai dus în B”. Ce l-a nemulţumit pe fostul portar al Rapidului. ”Nu sunt de acord” | EXCLUSIV

Rică Răducanu, atac cu talpa la Cristiano Bergodi. ”Ne-a mai dus în B”. Ce l-a nemulţumit pe fostul portar al Rapidului. ”Nu sunt de acord” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Rică Răducanu şi-a exprimat ferm opinia faţă de alegerea lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor al Rapidului.

Rică Răducanu şi-a exprimat ferm opinia faţă de alegerea lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor al giuleştenilor. Legenda Rapidului preferă antrenorii români şi consideră că antrenorii străini din campionatul nostru sunt inferiori din unele puncte de vedere.

Avertismentul lui Rică Răducanu. ”Bergodi ne-a mai dus în B!”

Necula Răducanu şi-a adus aminte de sezonul în care Rapid a retrogradat. La finalul stagiunii 2014-2015, cu Cristiano Bergodi pe bancă, giuleştenii au terminat pe locul 16 din 18 în Superligă şi au părăsit prima scenă a fotbalului românesc după 26 de ani.

"Eu v-am spus de la început că nu sunt de acord cu antrenorii străini.  Cine ştie, cum, care sunt, fiecare prin ţara lor, cum sunt şi ai noştri pe aici daca i-ar lua alţii prin altă parte.  El a mai fost la noi, ne-a mai dus în B. Eu nu cred că sunt mai buni ca ai noştri. Avem şi noi antrenori cu şcoală. Cei care sunt mai apropiaţi de club sau ceva, care au mai jucat pe la club, eu aşa aş zice", a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În 2015, Cristiano Bergodi a pregătit-o opt meciuri pe Rapid. A înregistrat trei victorii, două egaluri şi trei înfrângeri.

Rică Răducanu, atac cu talpa la Daniel Niculae

(n.r. A fost o seară neagră pentru Rapid?) Mă deranjează ca suporter. Acum nu mai sunt băgat în seamă de nimeni din club. Ce să zic? M-am uitat. Am rezistat. M-a luat nevasta mea la mişto, dar am rezistat. Rapidul intră în istorie oricum în toate felurile. Acum intră cu autogolurile astea. Au început două la un meci, unul la altul. Intrăm în istorie să ne ţină minte lumea. 

(n.r. Galeria l-a înjurat pe Niculae) Trebuia să-l injure de mai demult. Nicu (n.r. Daniel Niculae) stă cam de mult timp pe acolo fără să facă nimic concludent. Rezultate sau să ajute cu ceva clubul. Eu aşa cred”, a adăugat Răducanu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare