adplus-dvertising
You are here:

Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”

Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”

Alte sporturi

Comentarii

Kristof Milak, ocupantul locului 2 în cursa de 100 de metri în care David Popovici a luat aurul european, a avut un discurs superb la adresa înotătorului român.

La numai 17 ani, David Popovici a devenit deja o figură prezentă în marile publicaţii de sport, dar şi pe buzele multor legende ale nataţiei.

Înotătorul român şi-a respectat blazonul şi a câştigat fără drept de apel cursele de 100 şi 200 de metri liber de la Campionatul European de Nataţie de la Roma.

Ungurul Kristof Milak, cel care a terminat pe locul 2 în cursa de 100 de metri liber, de la Campionatul European, are numai cuvinte de laudă despre David Popovici.

Adversarul lui David Popovici, cuvinte superbe despre sportivul român

Kristof Milak este el însuşi un star al nataţiei. În vârstă de 22 de ani, el domină probele la fluture, unde a câştigat două medalii olimpice - aur la 200 de metri şi arginte în proba de 100 de metri. De asemenea, este deţinătorul recordului mondial la 200 de metri liber.

El concurează şi la stilul liber, însă aici are o concurenţă puternică în persoana lui David Popovici. La Campionatul European de Nataţie, Roma 2022, Milak l-a avut adversar pe David Popovici la proba de 100 de metri liber.

Sportivul nostru a luat medalia de aur şi a stabilit un nou record mondial la 100 de metri liber, deşi are doar 17 ani. Milak a ajuns imediat după el şi podiumul a fost completat de italianul Alessandro Miressi.

La final, Kristof Milak a avut un discurs superb despre David Popovici, pe care l-a numit ”înotător de geniu”.

”A fost o cursă strălucitoare, este o bucurie să înoţi lângă David. David este un înotător fantastic, cred că este acelaşi geniu nebun al stilului liber cum sunt eu la stilul fluture. Este grozav că numele lui va apărea pe prima pagină mulţi, mulţi ani de aici încolo”, a spus Kristof Milak, citat de worldrecordacademy.org.

viewscnt
Articole similare