Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Starul de 100 de milioane de euro al lui Liverpool, eliminat împotriva lui Palace după o lovitură cu capul! ”Cormoranii”, fără victorie după două etape

VIDEO | Starul de 100 de milioane de euro al lui Liverpool, eliminat împotriva lui Palace după o lovitură cu capul! ”Cormoranii”, fără victorie după două etape

Liverpool

Comentarii

După două etape din noul sezon al Premier League, Liverpool încă nu a reuşit să obţină prima victoria. După remiza din prima etapă, cu Fulham, ”cormoranii” nu au reuşit să se impună nici în a doua rundă, împotriva lui Crystal Palace.

Starul de 100 de milioane de euro al lui Liverpool, eliminat împotriva lui Palace după o lovitură cu capul

Liverpool a rămas fără victorie în Premier League după remiza cu Crystal Palace. Darwin Nunez a ratat o ocazie uriaşă în prima parte, înainte ca Zaha să reducă la tăcere publicul de pe Anfield.

Acelaşi Zaha a trecut pe lângă 2 la 0. Chiar înaintea pauzei, Nunez, care ar putea să o coste pe Liverpool aproape 100 de milioane de euro, dacă toate bonsurile incluse sunt atinse, a mai irosit o şansă importantă.

În a doua repriză, uruguayanul a fost eliminat pentru o ieşire la adresa unui adversar, pe care l- lovit cu capul, dar, cu un om în minus, Liverpool a reuşit să egaleze, graţie lui Luis Diaz.

Zaha le-a dat din nou emoţii gazdelor, în timp ce Salah a fost aproape de golul victoriei, dar scorul a rămas 1-1. În două etape, echipa lui Klopp a strâns doar două puncte în campionat.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare