Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roger Federer va juca doar la dublu la ultimul turneu din cariera sa! Cum şi-a motivat decizia şi partenerul surpriză ales

Roger Federer va juca doar la dublu la ultimul turneu din cariera sa! Cum şi-a motivat decizia şi partenerul surpriză ales

Tenis

Comentarii

Elveţianul Roger Federer a declarat că la ultimul turneu din cariera sa, Laver Cup, nu va juca la simplu, informează Le Temps.

Roger Federer va juca doar la dublu la ultimul turneu din cariera sa

După ce a anunţat că se va retrage din activitate după Laver Cup, Roger Federer a dezvăluit că va evolua doar la dublu la turneu, astfel că nu va mai disputa nicio partidă la simplu din postura de jucător profesionist.

"M-am antrenat luni cu Stefanos (n.r. Tsitsipas) şi am fost surprins de cât de bine lovesc mingea. Însă nu, nu voi juca la simplu, este imposibil.

De aceea am renunţat şi la Swiss Indoors, de la Basel. Pot să joc la un nivel acceptabil, dar nu am mai jucat un meci adevărat de mult timp”, a spus Federer.

El a precizat şi că se vede încheindu-şi cariera cu dublu alături de eternul său rival, Rafael Nadal: “Poate voi putea juca la dublu cu Rafa, ar fi un vis absolut”.

La turneul Laver Cup, Federer face parte din echipa Europei, alături de Novak Djokovic, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud şi Andy Murray.

Din Team World vor face parte Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex De Minaur, Frances Tiafoe şi Jack Sock.

Afla mai multe despre: roger federer 

viewscnt
Articole similare