Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rolul lui Iuliu Mureşan la Dinamo, minimizat: "Face ce-i zice domnul Zăvăleanu. E purtător de cuvânt, o poate face oricine" | EXCLUSIV

Rolul lui Iuliu Mureşan la Dinamo, minimizat: "Face ce-i zice domnul Zăvăleanu. E purtător de cuvânt, o poate face oricine" | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dănuţ Lupu pune la îndoială aportul pe care administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, îl are la clubul din "Ştefan cel Mare". De asemenea, a comentat plecarea lui Mircea Rednic de pe banca alb-roşiilor.

Dănuţ Lupu, despre ce se întâmplă la Dinamo

Alb-roşii au schimbat antrenorul şi l-au instalat pe Flavius Stoican, în locul lui Mircea Rednic. Cu echipa pe penultimul loc al Ligii 1, Dănuţ Lupu a intervenit şi a pus sub semnul întrebării capacitatea DDB-ului de a conduce, dar a vorbit şi despre Iuliu Mureşan, căruia i-a minimizat rolul în conducere. 

"Am avut şi eu nişte probleme, am discutat cu unii dintre ei. Tu iubeşti o echipă. Nu înseamnă că poţi şi să o conduci. Au făcut gesturi extraoardinare, jos plăria, dar le-am spus că n-o s-o poată duce aşa la nesfârşit. Au făcut greşeli, nu au adus pe nimeni lângă ei care să priceapă fotbalul. Au crezut că pot conduce echipa, e greu, nu poţi face asta. Jos pălăria pentru ce a făcut Mureşan, dar ce cauţi la Dinamo? Nu e specializat în nimic, el face ce-i zice domnul Zăvăleanu. E purtător de cuvânt, o poate face oricine. 

Am înţeles că domnul Mureşan s-a înţeles cu doi sponsori, dar acei doi sponsori vor reuşi să susţină echipa în prima ligă, dacă se salvează?", a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport. 

  • De salvarea clubului prin insolvenţă se ocupă administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu şi administratorul special Iuliu Mureşan. 

Fostul fotbalist de la Rapid şi Dinamo a trecut, apoi, la analiza lui Mircea Rednic, căruia a avut ce să-i reproşeze pentru acţiunile din "Ştefan cel Mare". 

"Eu cred că Rednic a greşit când a venit. Rednic a crezut că-l va prinde pe Mureşan cu ajutorul DDB-ului, doar că Mureşan a reuşit să-l prindă înainte. Nu ştiu ce garanţie are domnul Mureşan că rămâne, cu toate că a zis că-şi dă demisia, la un moment dat. De când s-a înfiinţat fotbalul, niciodată nu s-au dat 15 jucători afară şi a rămas antrenorul. Da, poate sunt unii de dat afară, dar e o problemă pe care Mircea a gestionat-o greşit. El a adus jucători pe care vrea să-i dea afară. 

Nu ştiu dacă Rednic mai are puterea de acum 10-15 ani să fie concentrat asupra fotbalului, dar e tânăr. Aţi întrebat vreodată ce mentor au avut toţi? Mircea Lucescu. Doar că el, ce nu va putea face niciodată Mircea Rednic, e că Lucescu e foarte bun pedagog. Rednic, nu! E mai încrezut, îngâmfat cu jucătorii. Avea nevoie clubul să vorbească în faţa copiilor ălora", a adăugat  Dănuţ Lupu. 

 

 

Afla mai multe despre: danut lupudinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare