You are here:

România a primit un penalty în Kosovo, după intervenţia VAR-ului. Man l-a scos, Răzvan Marin l-a transformat

România a primit un penalty în Kosovo, după intervenţia VAR-ului. Man l-a scos, Răzvan Marin l-a transformat
Comentarii

România a început aşa cum trebuie deplasarea dificilă din Kosovo, la primul meci al lui Mircea Lucescu la cârma naţionalei.

Răzvan Marin a marcat din penalty-ul dat de VAR şi obţinut de Dennis Man

România îşi începe aventura în Liga Naţiunilor în compania selecţionatei din Kosovo. Acest meci reprezintă, de asemenea, şi debutul lui Mircea Lucescu la cârma tricolorilor.

Meciul a început cu un moment lipsit de fair-play din partea suporterilor kosovari care au huiduit imnul naţional al României.

Prima repriză a fost sub semnul echilibrului, ambele combatante reuşind să ameninţe poarta adversă, dar fără să dea lovitura decisivă.

Totuşi, golul a venit până în pauză şi a fost de partea noastră. Dennis Man, cel mai în formă fotbalist român, a făcut o fază superbă şi a marcat la colţul lung.

Aşa s-a intrat la pauză, cu 1-0 pentru România pe tabelă. De la vestiare, tot românii au schimbat iar tabela. În minutul 47, Man a fost oprit în careu de Berisha. 

România a cerut penalty sau ca măcar faza respectivă să fie analizată la VAR, ceea ce s-a şi întâmplat. Arbitrul de centru s-a dus la margine, a revăzut intrarea lui Berisha asupra lui Man şi a luat decizia: penalty România.

Cel care şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de la 11 metri a fost Răzvan Marin. A executat foarte bine şi a marcat. Astfel, scorul a devenit 2-0 pentru România în deplasarea din Kosovo.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniarazvan marinmircea lucescudennis man 

viewscnt
Articole similare