You are here:

Reacţia kosovarilor după prima repriză de la Priştina: "În stare de şoc". Cum au descris golul înscris de Dennis Man: "Nu a reacţionat bine"

Reacţia kosovarilor după prima repriză de la Priştina: "În stare de şoc". Cum au descris golul înscris de Dennis Man: "Nu a reacţionat bine"
Comentarii

România conduce Kosovo la pauză, cu scorul de 1-0 după reuşita lui Dennis Man.

Dennis Man a reuşit să înscrie un nou gol pentru selecţionata României. Fostul jucător al celor de la FCSB şi actual golgheter al celor de la Parma, în Serie A, Man a înscris în minutul 40 după o acţiune individuală la marginea careului. Şutul său i-a pus mari probleme portarului Muric, care nu a reuşit să respingă, iar mingea a intrat în poartă.

Koha, una dintre cele mai importante publicaţii din Kosovo, a descris parcursul selecţionatei lui Franco Foda din prima repriză a partidei de la Priştina.

Jurnaliştii din Kosovo, nemulţumiţi de jocul favoriţilor, la Priştina

"Kosovo, în stare de şoc.", au titrat cei de la Koha.

"Kosovo a fost echipa care a pus presiune, dar România a încheiat prima repriză în frunte, pe tabelă. Echipa şi-a asumat riscuri în mai multe rânduri cu Vedat Muriq, Milot Rashica şi Elvis Rexhbecaj, dar românii au marcat. Dennis Man a adus România în avantaj cu un gol în minutul 40. Fotbalistul român l-a învins pe portarul Arijanet Muric, care nu a reacţionat bine, la capătul unei acţiuni individuale.", au mai scris jurnaliştii kosovari.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniakosovoliga natiunilornations league 

viewscnt
Articole similare