You are here:

Cipru, victorie în Lituania la primul meci din grupa României, în UEFA Nations League. Fotbalistul din Superliga care a început titular

Cipru, victorie în Lituania la primul meci din grupa României, în UEFA Nations League. Fotbalistul din Superliga care a început titular
Comentarii

Echipa naţională a Ciprului s-a impus vineri, în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei naţionale a Lituaniei, în primul meci din cadrul grupei C2 din divizia C a Ligii Campionilor.

Ciprioţii, antrenaţi de fostul internaţional georgian Temur Ketsbaia, s-au impus la Marijampole, pe terenul Lituaniei, prin golul marcat de Ioannis Pittas, în minutul 34 al partidei. În poarta Lituaniei a evoluat jucătorul Universităţii Cluj, Edvinas Gertmonas.

Cipru, victorie pe terenul Lituaniei în debutul din grupa de Nations League

Cipru conduce în grupa C2 a Diviziei C din Liga Naţiunilor, având trei puncte, înaintea debutului României în competiţie.

România va înfrunta selecţionata din Kosovo, vineri seară, de la ora 21:45. "Tricolorii" speră să se impună în partida de la Priştina, cât şi în meciul de luni seară, de pe teren propriu, împotriva selecţionatei Lituaniei.

Pentru naţionala Lituaniei a mai evoluat şi Modestas Vorobjovas, fost jucător la Chindia Târgovişte şi UTA Arad. Pe banca gazdelor s-a aflat Rokas Lekiatas, fotbalistul celor de la FC U Craiova 1948, formaţie din Liga 2.

Afla mai multe despre: echipa nationalanations leagueromanialituaniaciprukosovo 

viewscnt
Articole similare