You are here:

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Lucescu înainte de Kosovo - România: "Destul de dificil". Mesajul transmis jucătorilor: "Un singur lucru vă cer"

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Lucescu înainte de Kosovo - România: "Destul de dificil". Mesajul transmis jucătorilor: "Un singur lucru vă cer"
Comentarii

Mircea Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a prefaţat partida de la Priştina dintre Kosovo şi România, primul meci pentru cele două echipe în UEFA Nations League.

Selecţionata lui Lucescu debutează în UEFA Nations League la Priştina, împotriva naţionalei din Kosovo. Selecţionerul României a acuzat starea terenului înainte duelului din Kosovo. "Il Luce" este convins de faptul că suprafaţa de joc este una artificială, în ciuda spuselor gazdelor, care spun că terenul este hibrid.

Lucescu şi-a motivat deciziile luate în legătură cu echipa de start pe care o va trimite pe teren la meciul de la Priştina. Selecţionerul a optat pentru o formulă formată din jucători care au confirmat la EURO 2024, sub comanda lui Edward Iordănescu. Jucători precum Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Dennis Man şi Denis Drăguş au fost titularizaţi de noul selecţioner.

"Un meci foarte tare, în orice caz, pentru că întâlnim o echipă puternică, cu jucători care joacă în campionate puternice din Europa. Pe de altă parte şi noi suntem o echipă puternică.

Mă aştept din partea băieţilor noştri să aducă în teren energie competitivă, că ştiu şi ei că fotbalul nu are memorie. Ai nevoie să confirmi permanent! Din punctul ăsta de vedere cred că cele 3 zile pe care le-am petrecut împreună, analizând foarte bine adversarul, analizând potenţialul nostru actual.

Echipa care va intra pe teren… e normal să dau prioritate jucătorilor care au participat la Campionatul European pentru că ei deja sunt omogeni. E un grup care a trecut prin momente grele şi sunt foarte apropiaţi unii de alţii.

Mircea Lucescu: "Terenul e foarte prost, e artificial"

Sunt şi jucători care compensează în teren calităţile celorlalţi. Mă aştept să avem o echipă puternică! Sigur, se poate întâmpla orice, dar sunt convins… asta le-am cerut şi lor: 'Un singur lucru vă cer, să nu avem niciun regret când ieşim de pe teren! Că nu am făcut totul pentru a câştiga meciul'.

Am venit să câştigăm meciul, depinde cum ne vom organiza, cum vom reacţiona. Terenul e foarte prost. Ei au spus că e un teren hibrid, dar nu e. E artificial. Un teren pe care se joacă prin Finlanda, Norvegia. Este destul de dificil, trebuie să ne adaptăm şi la asta.", a declarat Mircea Lucescu, conform AS.ro

Afla mai multe despre: echipa nationalamircea lucescuromaniakosovonations league 

viewscnt
Articole similare