You are here:

"Este distrus psihic, spun din sursă sigură". Emil Grădinescu a intervenit pentru un fotbalist important de la FCSB: "Din cauza lui Becali"

"Este distrus psihic, spun din sursă sigură". Emil Grădinescu a intervenit pentru un fotbalist important de la FCSB: "Din cauza lui Becali"

FCSB

Comentarii

Emil Grădinescu s-a arătat indignat de soarta unui fotbalist ajuns în urmă cu câteva luni la FCSB. Comentatorul consideră că reacţiile finanţatorului Gigi Becali la adresa jucătorului sunt exagerate şi că nici măcar personalitatea nu-l ajută pe cel care s-a alăturat lotului în vară.

Indignat, Emil Grădinescu a făcut dezvăluirea despre un fotbalist de la FCSB: "Este distrus psihic de Gigi Becali. Sunt unii sensibili, mă"

FCSB s-a întărit în acest sezon pentru a menţine ritmul atât în Superliga, Cupa României, cât şi în Europa League, iar Gigi Becali a făcut şapte transferuri: David Kiki, Florin Tănase, Mihai Popescu, William Baeten, Daniel Popa, Marius Ştefănescu şi Daniel Bîrligea. 

Totuşi, Marius Ştefănescu, cel care a venit pentru 1.3 milioane de euro de la Sepsi, a devenit rapid "clientul" lui Gigi Becali, care a recunoscut că aşteptările i-au fost înşelate până în acest moment, deşi continuă să creadă în calităţile fotbalistice ale atacantului lateral. 

Emil Grădinescu a intervenit şi i-a indicat lui Gigi Becali unde greşeşte în relaţia cu Marius Ştefănescu, cel care a bifat 14 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă la FCSB

"Ştefănescu este distrus psihic şi ţi-o spun din sursă sigură. Distrus psihic de aberaţiile şi de înjurăturile pe care şi le ia de la Becali. Ba da... Sunt unii sensibili, mă. Astea sunt explicaţii şi nu scuze. 

Ce face el (n.r. - Gigi Becali) nu există! Dacă până şi MM Stoica a răbufnit în emisiune şi a zis că nu înţelege de ce dă atât în jucători. Vă daţi seama cât de greu a putut să spună lucrul ăsta, care-l macină? Că nu poţi să-l critici pe patron. 

Diferenţa între Ştefănescu de sezonul trecut şi cel de acum e următoarea. La Sepsi era jupân în vestiar şi pe teren, făcea ce voia şi făcea bine, nu-i spunea nimeni nimic. Aici, cum dai o pasă greşită urlă patronul. Ok, asta e, ai greşit, dar aici la orice greşeală, la orice meci mai slab îl distruge şi-l face arşice. 

Ce era să facă Ştefănescu, să nu vină? Se vede în jocul lui că e timorat, nici nu trebuie s-o spună", a spus Emil Grădinescu, la 3 SportCast, de pe canalul de YouTube Orange Sport. 

Emil Grădinescu este de părere că Gigi Becali greşeşte şi cu Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş este pe cale să rateze lista oficială a FCSB pentru Superliga, după ce a încasat o primă de 200.000 de euro, conform contractului, dar şi după ce a fost om de bază în play-off-ul în urma căruia echipa a devenit campioana României. 

Emil Grădinescu şi-a spus părerea despre cum ar fi abordat situaţia fundaşului central. 

"Dă în jucători pentru că... de aia. Dă-mi un exemplu de jucător care a greşit de trei ori şi a fost impulsionat. Pe Chiricheş l-a desfiinţat, l-a scos din echipă. Puteai să spui altceva, poţi să vii cu nişte explicaţii de om normal la cap şi să spui aşa <<Băi, Chiricheş n-a jucat de mult, încearcă să ajute echipa, asumându-şi nişte riscuri care se întorc>>. 

Chiricheş îşi asumă nişte riscuri, dă nişte pase, schimbă direcţia, caută pase filtrante, face nebunii pe care nu le fac fundaşii din România. De ce? Ca să ajute echipa şi poate ca să iasă şi el în evidenţă, dar lui nu-i ies chestiile astea, greşeşte o dată, de două ori. 

Mai bine îi spui <<Chiricheş, joacă simplu, cum fac Dawa şi Ngezana, până îţi intri în ritm, până începi să joci>>. Nu, tu dai cu barda că e bătrân şi-l scoţi. Dacă greşeşte şi a treia oară, atunci da, îl scoţi din lot, iei măsuri, îl amendezi", a adăugat Emil Grădinescu, la 3 SportCast, de pe canalul de YouTube Orange Sport

Afla mai multe despre: marius stefanescumarius stefanescu fcsbgigi becaliemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare