Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a rămas fără echipe în cupele europene, dar Basarab Panduru a rămas uimit de o formaţie din Superligă. ”Excepţional. Nu mă aşteptam”

România a rămas fără echipe în cupele europene, dar Basarab Panduru a rămas uimit de o formaţie din Superligă. ”Excepţional. Nu mă aşteptam”
Comentarii

Sepsi a ieşit cu capul sus din Europa, după ce a fost învinsă în prelungiri de Bodo/Glimt, scor 2-2.

România nu va avea nicio reprezentantă în grupele unei competiţii europene, după patru ani. CFR Cluj, Farul, FCSB şi Sepsi au părăsit pe rând Conference League. Deşi covăsnenii au pornit din turul doi al calificărilor pentru grupele Conference League, aceştia au eliminat echipe cu mult mai multă experienţă la acest nivel, precum Aktobe sau ŢSKA Sofia. În plus, Sepsi s-a luptat de la egal la egal cu Bodo/Glimt, echipă care a spulberat Roma lui Mourinho în urmă cu doi ani.

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre Sepsi

"Ţin să-l felicit pe Ciobotariu şi pe Sepsi. A fost o campanie excepţională. Nu mă aşteptam să treacă de ŢSKA Sofia. Nu mă aşteaptam să ajungă aici, cu Bodo/Glimt. Nu trebuie să fie supăpraţi, felicitări! Sepsi a făcut mai mult decât trebuia să facă în calificările astea. Dar cum s-au dus, cum s-au bătut până în ultimul minut, e doar de apreciat”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Covăsnenii au fost eliminaţi dramatic de Bodo/Glimt

Norvegienii au marcat primii în meciul de la Bodø, însă arbitrul a anulat golul lui Amahl Pellegrino, după consultarea VAR.  Tot gazdele au înscris însă, în minutul 23, prin Sørli, iar de această dată VAR-ul a dat gol valabil pentru Bodø/Glimt.

După numai cinci minute a marcat şi Amahl Pellegrino, ducând scorul la 2-0 pentru norvegieni. Sepsi  a reacţionat însă foarte bine şi a redus mai întâi din diferenţă, prin Alimi, în minutul 42, pentru ca în debutul părţii secunde, minutul 46, covăsnenii să egaleze la şutul lui Roland Varga.

Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri. Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League. Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101, acelaşi Ştefănescu fiind eliminat în minutul 120+1.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare