Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, vinovată indirect pentru eliminarea Farului? ”Cred că Rotaru plânge acum”

Universitatea Craiova, vinovată indirect pentru eliminarea Farului? ”Cred că Rotaru plânge acum”
Comentarii

Farul a fost eliminată din cupele europene, după eşecul de la Helsinki, contra lui HJK, scor 0-2.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au pus înfrângerea campioanei României şi pe seama oboselii. Farul a jucat cu Universitatea Craiova în week-end-ul precedent, după ce oficialii grupării din Bănie nu au dorit amânarea meciului, invocând faptul că nu îşi doresc ca echipa lor să joace un singur meci în decurs de o lună.

Craiova i-a pus piedică Farului? Basarab Panduru. ”Au fost calici”

În opinia lui Basarab Panduru, Universitatea Craiova va fi răsplătită cu aceeaşi monedă la anul, în cazul în care oltenii vor ajunge în cupele europene.  În cazul în care Farul s-ar fi calificat, coeficientul UEFA al României ar fi crescut, iar traseul echipelor noastre ar fi fost unul mai uşor.

”Cred că Universitatea Craiova va avea o mare problemă.”Nu cred că va mai vrea cineva să amâna meciurile cu Craiova. De ce alte echipe ar mai amâna meciurile cu ei? Trebuia să ne ajutăm. Până la urmă, ne ajutam între noi. Nu ajutai un străin. Au fost calici. Ai spus: ”Mergem acolo, luăm cele trei puncte şi o rezolvăm cu Farul.” Au distrus tot. Trebuiau să facă tot posibilul să o ajute pe Farul să amâne meciul”, a spus Basarab Panduru.

(n.r. dacă le pare rău celor de la Craiova) ”Cred că plâng toţi (n.r.- ironic). Cred că toţi suferă. Nu mai dorm noaptea. Dacă reuşeam să aducem două echipe în play-off-ul Conferencea League, era super la nivel de coeficient”, a adăugat Viorel Moldovan.

 
 

Afla mai multe despre: mihai rotarufarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare