Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a anunţat încă o veste nimicitoare pentru cariera sa, în această seară: "Este foarte dezamăgitor, întrucât am spus constant asta"

Simona Halep a anunţat încă o veste nimicitoare pentru cariera sa, în această seară: "Este foarte dezamăgitor, întrucât am spus constant asta"

Simona Halep

Comentarii

Fostul lider WTA, Simona Halep, susţine că verdictul în cazul său întârzie să apară, deşi o decizie trebuia anunţată în această săptămână.

Continuă veştile rele pentru Simona Halep: "Azi am aflat"

Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost testată pozitiv cu roxadustat. Ea aşteaptă în continuare o decizie a forurilor internaţionale din tenis privind situaţia sa.

"Azi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată în această săptămână, va fi din nou amânată. Este foarte dezamăgitor, întrucât am spus constant că tot ce cer e să fiu judecată. E greu de explicat tributul emoţional pe care aceste amânări l-a avut asupra mea şi continuă să-l aibă", a anunţat Simona Halep, joi seara. 

În urmă cu câteva luni, Halep a precizat că amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA îi distrug nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. “Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat sportiva.

Mesajul prin care Simona Halep a izbucnit 

"Aştept să fiu judecată din octombrie 2022. În decembrie, am putut în sfârşit, datorită experţilor, să arăt că lotul suplimentului pe care le foloseam era contaminat, ceea ce a dus la controlul cu rezultat pozitiv.

Am cerut, după cum prevăd regulile legate de antidoping, o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, este scris în regulamente!

Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori.

Negându-mi dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent.

Nepermiţându-mi participarea la niciun turneu timp de opt luni.

Acum ştiu că voi avea ratate Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu spun că voi avea pierdute toate punctele şi clasarea.

Ei nu îmi distrug doar reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă şi nici măcar nu mai menţionez consecinţele pentru sănătatea mea mentală.

Această lipsă de respect a ITF (ITIA) faţă de regulamente în ceea ce priveşte audierea rapidă la care am dreptul este o lipsă de respect atât de mare încât nu mai am cuvinte...

‘Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată’

Simona”, este mesajul postat de fostul lider WTA în social media, în mai, după primele amânări.

 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep dopajsimona halep verdicat caz dopaj 

viewscnt
Articole similare