Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni să vină alături de el la echipă! Rezolva şi "ruptura" cu CSA: "Procent de 30% armatei, bonusuri, nu?"

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni să vină alături de el la echipă! Rezolva şi "ruptura" cu CSA: "Procent de 30% armatei, bonusuri, nu?"

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a povestit, la SportCast cu Sile, momentul în care Gigi Becali i-a propus să vină alături de el la echipă. Se întâmpla înainte ca afaceristul să înceapă investiţia la clubul bucureştean, dar a fost refuzat de vărul său, care i-a dat un avertisment, în schimb.

Giovanni Becali, către Gigi Becali: "Reuşeam cu ăia din armată. Dădeam 30%, aveam bonusuri, nu?"

Giovanni Becali este unul dintre cei care au intermediat cele mai importante transferuri de forbalişti români. Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu sunt doar câţiva dintre cei care s-au transferat la cluburile din Europa prin intermediul său. 

La SportCast cu Sile, agentul a rememorat unele dintre poveştile sale inedite. 

Giovanni Becali ar fi putut face parte din clubul Steaua, la un moment dat, pe care l-ar fi condus împreună cu Gigi Becali. Propunerea chiar a venit din partea actualului finanţatorul al FCSB, dar a fost refuzată de agent. 

La acel moment, Ioan Becali chiar l-a atenţionat în privinţa actelor pe care le face cu CSA şi a transmis că nu ar fi permis să se ajungă la situaţia actuală, la conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

"Într-un meci al Stelei în Anglia, cu West Ham (n.r. - în 1999), cred, în cupele europene, că era şi Păunescu atunci... În avionul de întoarcere eram cu Gigi la business, pe scaunele din faţă <<Giovanni, am de gând să investesc la Steaua, vrei să vii cu mine?>>. <<Nu vin>>.

I-am zis un singur lucru. <<Ai grijă cum faci actele>>. Nu bănuiam nimic, doar i-am zis să aibă grijă cum face actele, că urma să bage bani. A avut probleme mai târziu cu actele şi încă are.

Dacă eu mă băgam atunci cu el, probabil era mai bine, că eu nu făceam despărţirea asta (n.r. - a brandului Steaua). Rămâneam acolo, în Ghencea. Nu rămânea echipa la armată. Eram cu el, dar rămâneam în Ghencea. 

Reuşeam cu ăia (n.r. - din armată), dădeam un procent şi armatei, 30% să menţină stadionul, aveam numai bonusuri, nu? Probabil.

Dar nu am vrut (n.r. - să se implice la echipa lui Gigi Becali). I-am zis că e un risc şi a fost un risc, nu?", a declarat Giovanni Becali, la SportCast cu Sile

 

Afla mai multe despre: gigi becaligiovanni becalifcsb steaua 

viewscnt
Articole similare