Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”România este foarte bună”. Israel se teme de naţionala lui Edi Iordănescu. De unde poate veni pericolul: ”Ei doi sunt buni”

”România este foarte bună”. Israel se teme de naţionala lui Edi Iordănescu. De unde poate veni pericolul: ”Ei doi sunt buni”

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul naţionalei Israelului, Dor Peretz (28 de ani), a participat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România şi a evidenţiat doi jucători din reprezentativa ”tricolorilor”.

România are nevoie de cel puţin un punct contra Israelului pentru a obţine calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Dar selecţionata lui Alon Hazan nu este dispusă să cedeze deloc şi va da tot ce poate pentru a mai avea şanse de calificare la EURO, avertizează Dor Peretz.

”Va fi un meci greu, poate cel mai important de până acum”

În conferinţa de presă premergătoare duelului din Ungaria, internaţionalul israelian consideră că partida va fi extrem de dificilă pentru ambele combatante şi a evidenţiat doi jucători din naţionala României: pe Stanciu şi pe Răzvan Marin.

”Va fi un meci greu, poate cel mai important de până acum. Toată lumea din ţară ne susţine, sper că vom reuşi să câştigăm atât pentru ei, cât şi pentru cei care, din păcate, nu mai au un loc pe care îl pot numi acasă.

Este foarte dificil să ne concentrăm pe fotbal când este un război acasă. Suntem aici, acum avem o misiune, să ne continuăm lupta, atât ca şi echipă de fotbal, cât şi ca ţară. Trebuie să câştigăm pentru soldaţi, pentru oamenii care stau departe de casă, să ne îndeplinim misiunea.

După cum am văzut la ultimul meci România este foarte bună. Stanciu şi Marin sunt buni, dar şi jucătorii de atac. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, iar apoi am putea să obţinem rezultatul pe care ni-l dorim”, a declarat Dor Peretz, la conferinţa de presă.

Clasament grupa I, după opt etape:

  • 1. Elveţia - 16 puncte
  • 2. România - 16 puncte
  • 3. Israel - 12 puncte
  • 4. Kosovo - 10 puncte
  • 5. Belarus - 6 puncte
  • 6. Andorra - 2 puncte

Afla mai multe despre: romaniaisraelechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare