You are here:

România - Lituania, într-o variantă haioasă: ”Cei mai periculoşi români? Chipciu şi Cristea”

România - Lituania, într-o variantă haioasă: ”Cei mai periculoşi români? Chipciu şi Cristea”
Comentarii

Unul dintre jucătorii titulari din naţionala Lituaniei a numit cei mai periculoşi fotbalişti din prima reprezentativă a României, înaintea duelului direct.

Conferinţă mai altfel. ”Cei mai periculoşi români? Chipciu şi Cristea”

Naţionala României întâlneşte, luni, de la ora 21:45, selecţionata Lituaniai, în Liga Naţiunilor. Partida de pe stadionul Steaua este prima pe teren propriu pentru selecţionerul Mircea Lucescu de la revenirea la cârma naţionalei.

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Edvinas Gertmonas, titularul din poarta naţionalei Lituaniei, a fost întrebat cine sunt cei mai periculoşi tricolori.

Portarul în vârstă de 28 de ani de a oferit un răspuns amuzant şi i-a numit pe colegii săi de la U Cluj, Alex Chipciu şi Iulian Cristea.

”Cei mai periculoşi români? Chipciu şi Cristea. Nu schimbă nimic dacă suntem primii în campionat. Sigur, e o motivaţie specială pentru că sunt câţiva colegi de la Cluj la naţionala României. Trebuie să joc bine, pentru că mă voi întoarce la Cluj”, a declarat Edvinas Gertmonas, la conferinţa de presă.

Alex Chipciu şi Iulian Cristea, jucătorii liderului din Superliga României, nu au fost nici măcar pe foaia de joc la meciul cu Kosovo. În schimb, pentru partida cu Lituania, Chipciu a prins lotul, în timp ce Cristea a rămas, din nou, în afară.

Afla mai multe despre: echipa nationalalituaniaromaniaedvinas gertmonasu clujalex chipciuiulian cristea 

viewscnt
Articole similare