Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar a refuzat Farul şi a ajuns la FC Botoşani: "Am vrut să plec afară"

Romario Benzar a refuzat Farul şi a ajuns la FC Botoşani: "Am vrut să plec afară"

Superliga

Comentarii

Romario Benzar (31 de ani) este noul jucător al celor de la FC Botoşani, după ce a refuzat oferta primită din partea fostei sale echipe, Farul Constanţa.

Fostul jucător al celor de la Farul, fundaşul dreapta cu 19 prezenţe în echipa naţională a României a explicat de ce a refuzat să revina la Farul, după despărţirea de UTA Arad.

După o perioadă mediocră petrecută la UTA, sfârşită la finalul sezonului precedent, Romario Benzar a rămas fără echipa, iar acesta a acceptat în ultimele zile propunerea celor de la FC Botoşani.

A semnat pe un an şi a explicat de ce nu a revenit la echipa la care şi-a petrecut cea mai bună perioadă a carierei. 

”Sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecţi cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoşani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine. Sunt fericit că am ajuns aici.

Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar aşa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri şi nu am mai vrut să aştept.

Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluţii bune şi să pot ajunge din nou la echipa naţională” a declarat Romario Benzar, în cadrul emisiunii "Etapa din deplasare".

Benzar a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum: Farul Constanţa, FCSB, Lecce, Perugia şi UTA Arad.

Cele mai multe meciuri le-a disputat în tricoul Viitorului (actuala Farul), 241 de meciuri a bifat în tricoul "marinarilor".

Cota sa pe site-ul Transfermarkt este de 200.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: botosanibenzarfarul 

viewscnt
Articole similare