Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romeo Surdu a numit cele mai puternice cinci echipe din Superliga! Vede o singură favorită pentru titlu: "Mergem pe experienţa greşelilor"

Romeo Surdu a numit cele mai puternice cinci echipe din Superliga! Vede o singură favorită pentru titlu: "Mergem pe experienţa greşelilor"

Superliga

Comentarii

FCSB a încheiat perfect anul 2023, cu două victorii obţinute în meciurile cu Hermannstadt şi cu Poli Iaşi. Astfel, după primele 21 de etape disputate, vicecampioana României este lider autoritar în Superligă, cu un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului doi, CFR Cluj.

"Campionatul e echilibrat de la locul 2 în jos, că mi se pare că Steaua, FCSB, a luat o opţiune foarte mare, are echipă sezonul ăsta. Anul trecut s-a greşit. Sezonul ăsta se leagă echipa în comparaţie cu urmăritoare. Deja e o anumită experienţă cu greşelile, mereu învăţăm, aşa că mergem pe experienţă. 

În începutul de campionat am văzut un CFR puternic, Sepsi, apoi pe parcurs Craiova, care vine bine, cam astea sunt echipele care se luptă. Şi Rapid, care a practicat un joc bun, dar ăsta e fotbalul, nu poţi câştiga la nesfârşit", a declarat Romeo Surdu. 

Romeo Surdu a evoluat în carieră la echipe importante din fotbalul românesc, cum ar fi FC Braşov, CFR Cluj, FCSB, Rapid, AS Târgu Mureş sau Farul, dar şi la cluburi din Europa, printre care Apollon Limassol sau Milsami Orhei.
 
Fostul atacant are patru trofee cucerite, o Cupă a Moldovei şi titlul, cu Milsami Orhei, o Cupă a României, alături de FCSB, şi campionatul în Cipru, cu Apollon Limassol.
 
 

Afla mai multe despre: romeo surdutitlu superligaromao surdu fcsb 

viewscnt
Articole similare