Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu încasează aproape 900.000 de dolari de la "Gaz Metan" din Asia! Clubul plăteşte pentru greşeala faţă de fotbalistul român

Ronaldo Deaconu încasează aproape 900.000 de dolari de la "Gaz Metan" din Asia! Clubul plăteşte pentru greşeala faţă de fotbalistul român
Comentarii

Ronaldo Deaconu (25 de ani) şi-a găsit dreptatea la FIFA, după ce a reclamat neplata salariilor la "Gaz Metan" din Asia.

Ronaldo Deaconu, despăgubit cu 886.000 de dolari

Mijlocaşul român care joacă acum în Polonia, la Korona Kielce, a câştigat procesul cu fostul său club şi a primit o sumă mare de bani. 

Ronaldo Deaconu a reclamat-o pe Shaanxi Chang'an, din a doua ligă chineză, echipă cu care a semnat în martie, pentru neplata salariilor. Mijlocaşul nu a fost plătit timp de jumătate de an şi a apelat la calea legală. 

Recent, fotbalistul a câştigat la FIFA procesul cu echipa asiatică, pe care a numit-o "Gaz Metan de China", iar suma care i-a revenit e de 886.000 de dolari, printr-o decizie a Camerei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul forului internaţional fiind una definitivă.

245.000 de dolari pentru salariile neplătite la timp şi alte 641.000 de dolari sub formă de despăgubiri pentru desfacerea contractului şi plata salariilor până la finalul înţelegerii

"Am avut câştig de cauză la FIFA, câştigând pe lângă sumele datorate în lunile lucrate şi o compensaţie mare, cu dobândă. Voi face o donaţie către Biserică şi către un orfelinat, aşa cum e normal să fie "zeciuiala".  Echipa chineză are şanse să promoveze în prima ligă. Bani sunt la echipă şi le ţin pumnii...M-am integrat repede în fotbalul polonez. E un fotbal fizic, de talie şi de luptă", a declarat Deaconu, conform Primasport.ro. 

În urmă cu câteva luni, Ronaldo Deaconu a revenit în Europa şi a semnat cu Korona Kielce, iar în Polonia are 10 meciuri în acest sezon şi două pase decisive în cele 659 de minute jucate.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare