Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Lovin, pont atipic la CFR Cluj - Ballkani! "Sper să am dreptate"

Florin Lovin, pont atipic la CFR Cluj - Ballkani! "Sper să am dreptate"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul fotbalist al FCSB, Florin Lovin, a oferit o predicţie îndrăzneaţă la meciul CFR Cluj - Ballkani, de calificare pe tabloul Conference League.

Predicţie pentru CFR Cluj - Ballkani, în Conference League

Campioana României are nevoie de un rezultat asemănător celui pe care-l va înregistra Slavia Praga cu Sivasspor, în celălalt meci al grupei, pentru calificarea din grupa de Conference League. 

În ciuda rezultatelor echipei lui Dan Petrescu în Conference League, Florin Lovin a susţinut că CFR Cluj va învinge la două sau trei goluri diferenţă, cu gol marcat rapid. 

"Grupa asta, dacă mă întrebai la început, vedeam aşa clasamentul: Slavia, CFR, Sivass şi Balkani, imediat după tragerea la sorţi. De asta zic că e o grupă ciudată, că mă aşteptam să scoată mai mult cu Sivass şi mai puţin cu Slavia.

Mă aştept să câştige la două, trei goluri diferenţă. Eu zic că Dan Petrescu va începe foarte agresiv. Zic că CFR va marca repede, în primele 10 minute, aşa cred. Îl ştiu pe Dan Petrescu, iar în astfel de meciuri decisive nu mai contează... Calitativ eşti mai bun decât adversarul, dar lucrezi la concentrare. Dacă începi slab şi adversarul prinde încredere, ai probleme. Sigur Dan Petrescu i-a capacitat. 

Sper să am dreptate, că avem nevoie ca de aer de o echipă în primăvara europeană", a spus Florin Lovin la Orange Sport. 

În celelalte meciuri din grupă, CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Ballkani, 0-1 cu Sivasspor, 1-0 cu Slavia Praga, 2-0 cu Slavia Praga şi 0-3 cu Sivasspor. 

 

Afla mai multe despre: florin lovincfr clujcfr cluj ballkani 

viewscnt
Articole similare