Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo duce rivalitatea cu Messi la un alt nivel. Declaraţii măgulitoare ale starului portughez: "Probabil că e cel mai mare"

Ronaldo duce rivalitatea cu Messi la un alt nivel. Declaraţii măgulitoare ale starului portughez: "Probabil că e cel mai mare"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo, care se pregăteşte să participe la cea de-a cincea Cupă Mondială din carieră, a vorbit despre Lionel Messi, fostul său rival din campionatul Spaniei, în ultima parte parte a interviului exploziv pe care i l-a acordat lui Piers Morgan, moderatorul canalului TalkTV.

"Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător, este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat. Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine. Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav", a declarat Ronaldo (37 de ani).

Întrebat dacă Messi este cel mai bun jucător pe care l-a văzut jucând, portughezul a răspuns: "Probabil că da, alături de Zidane".

Ronaldo a mai spus că nu ar refuza o ieşire la restaurant alături de starul argentinian: "De ce nu? Până acum nu am luat niciodată masa împreună".

Cristiano Ronaldo a evoluat la patru ediţii ale Cupei Mondiale (2006, 2010, 2014, 2018) şi a marcat în total şapte goluri în 17 meciuri disputate.

Starul lusitan, care a cucerit de cinci ori Balonul de Aur, este cel mai bun marcator din istoria unei naţionale, cu 117 goluri înscrise în 191 de meciuri disputate pentru Portugalia.

Portugalia va debuta la Mondialul din Qatar pe 24 noiembrie, când va înfrunta Ghana în meciul său de debut din Grupa H, din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Afla mai multe despre: ronaldomessi 

viewscnt
Articole similare