Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, noul Gigi?! Reghecampf recunoaşte implicarea patronului în jocul Craiovei. ”Voi discuta cu el”

Rotaru, noul Gigi?! Reghecampf recunoaşte implicarea patronului în jocul Craiovei. ”Voi discuta cu el”

Superliga

Comentarii

Nu mai este niciun secret faptul că Gigi Becali a fost şi ”antrenorul FCSB-ului” în repetate rânduri, iar de multe ori deciziile acestuia nu au fost utile pentru modul în care s-a exprimat în teren echipa.

Laurenţiu Reghecampf a revenit pe ”Oblemenco” la doar un an după ce a plecat cu scandal de la formaţia din Bănie. În sezonul 2022-2023 cu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul patru, a ratat Cupa României, dar a calificat echipa în cupele europene. Fostul antrenor al FCSB-ului a fost demis în luna iunie a anului trecut, ca urmare a unui conflict pe care l-a avut cu finanţatorul Mihai Rotaru.

Cu toate acestea, apele par să se fi liniştit în relaţia dintre cei doi, iar Reghecampf a făcut o declaraţie interesantă.

Reghecampf recunoaşte implicarea patronului în jocul Craiovei. ”Voi discuta cu el”

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit că va purta o discuţie cu finanţatorul formaţiei din Bănie pentru a găsit un sistem de joc potrivit pentru Universitatea Craiova.

"E foarte clar pentru mine ce sistem de joc vom juca. Lucrul acesta îl voi discuta şi cu preşedintele, în speţă patronul. Trebuie să ne facem un model de joc. Nu vreau să mai schimb jucătorii pe multe poziţii. Andrei Ivan ştim că joacă foarte bine în stânga, el poate juca şi atacant, însă în dreapta nu e la acelaşi nivel.

Deci trebuie să clarificăm aceste situaţii, să nu mai fie dubii în sânul echipei şi chiar şi în mass-media. Pentru că aceste lucruri deranjează jucătorii, chiar dacă ei spun că nu. Acum că va fi Ivan pe bancă sau Mitriţă pe bancă, vedem care e mai bun. Dar trebuie să avem toate poziţiile clarificate, iar jucătorii când intră pe teren să ştie că numai jocul lor le oferă şansa să fie titulari. Adică atunci când intră să ştie exact ce are de făcut, atât ofensiv, cât şi defensiv", a declarat Reghecampf, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt.

Reghecampf nu a mai suportat şi a răbufnit: ”Nu aveţi cum să spuneţi aşa ceva”. Revenire importantă în lotul Craiovei: ”Va fi prezent”

  • Laurenţiu Reghecampf a fost deranjat de o întrebare primită din partea jurnaliştilor şi a reacţionat dur.

”Nu aveţi cum să spuneţi aşa ceva, că meciul cu Hermannstadt e mai greu decât cel cu CFR. Nu aveţi cum să spuneţi acest lucru. Fiecare meci este greu în felul lui, dar, totuşi, am jucat cu CFR, am jucat cu o echipă care va rămâne în faţă şi va fi una dintre contracandidatele la titlu.

E o echipă cu foarte mulţi jucători noi, cu un antrenor nou, cu o nouă atmosferă. Ce s-a întâmplat acolo e de lăudat. Cantonamentul nu a fost făcut cu toţi jucătorii, dar vedem o echipă legată, care joacă un fotbal frumos.

Problemele de lot sunt cele pe care le ştiţi: Koljic, dar Baiaram a reintrat în program normal. Probabil o să-l vedeţi mâine pe teren. Nu este încă 100%, dar va fi prezent în lotul echipei”, a declarat Reghecampf.

Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Hermannstadt, vineri, de la ora 21:30, în etapa a patra din noul sezon al Superligii României. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: universitatea craiovareghecampfrotarugigi becali 

viewscnt
Articole similare